Alienated.

Jeg savner å blogge. Savner å ha så god kontakt med meg selv at jeg kan skrive om det jeg føler. Jeg vet ikke hva jeg føler. Jeg kjenner ikke den jeg er. Jeg er ikke meg selv. Jeg har lenge prøvd å finne ut når det skjedde, når jeg sluttet å være ærlig. 

 

Snart er jeg 23 år. Jeg har ikke oppnådd noen av målene jeg satte meg. Jeg er ikke der jeg vil være. Gjør ikke det jeg vil gjøre. Er ikke den jeg ønsker å være. Jeg sitter fast. For å komme løs må jeg gjøre noe drastisk. Noe så drastisk at det kan koste meg alt jeg har. Det skremmer meg ikke. Ingen ting skremmer meg. Jeg er for lei, altfor lei. 

 

Jeg trenger nye ark. Blanke ark. Bar bakke. Jeg må starte på nytt. Alene. 

 

 

 
7 kommentarer

23.02.2012 kl.20:03

jeg savner deg

The Teller

02.03.2012 kl.13:56

Jeg har egentlig ikke hatt noen mål jeg, men syntes jeg sitter fint i det nå. Jeg er lykkelig.

The Teller

21.05.2012 kl.11:16

Hvordan går det nå? Bedre?

tina

23.05.2012 kl.00:31

Vær så snill, uansett hva du gjør, slett ALDRI denne bloggen. Ordene dine trøster meg på en eller annen måte hver gang jeg er innom og leser nye og gamle innlegg. Du har virkelig talent... jeg sier ''ordene dine'' fordi du virkelig gjør ordene om til dine egne. Når jeg leser de vakre innleggene du har skrevet føler jeg at jeg blir kjent med ordene på nytt selv om jeg kan betydningen av dem alle. Kanskje litt rart at en fremmed sier dette til deg. Mistet en person i dag som har vært mitt alt i 4 år, og så endte jeg opp her igjen da...

Morten Joa

04.06.2012 kl.01:22

Hei, husker du meg?

Du skriver dette utrolig nøyaktiv med ord og jeg føler noe av det samme. Nå er det over 4 år siden jeg følte for å skrive og dele noe av mine tanker og meninger på min egen blogg. Flere sier det er bare å ta tak i seg selv og begynne, jeg mener det må komme av seg selv. Hva mener du?

African Queen

18.06.2012 kl.22:48

tina: Hei, Tina! Det er vanskelig å gi uttrykk for hvor mye din kommentar betyr for meg. Jeg skal ikke slette bloggen, noe jeg ble sikker på nå når jeg leser hvor mye du setter pris på det jeg skriver. Det smerter meg at du måtte oppleve det du har, håper du har det bedre nå. Tusen takk for kommentaren din. Det er virkelig rørende at du leser min blogg i en sånn situasjon.

African Queen

18.06.2012 kl.22:51

The Teller: Ja, nå føles det bedre :) Så hyggelig at du spør!

Skriv en ny kommentar

hits