I dag tenkte jeg å bli meg selv igjen, nå som jeg har vært hun der så lenge.

I dag tenkte jeg å bli meg selv igjen, nå som jeg har vært hun der så lenge.

Jeg er lei av å være den jeg har lata som jeg er. Dritt lei av å gå på tærne bare fordi teite folk har strødd meninger og forventinger over alt. Jeg gidder ikke la andres frekkhet lure meg til å tro at det å la være og si ifra er høflighet. Jeg bryr meg ikke om å formulere ordene 'oppdragent' heller. Faen ta! Jeg skal finne tilbake til den gi faen-attituden jeg hadde en periode. Drite i alt det tullet om å være snill og grei og sånn. Snill er egentlig det teiteste ordet som finnes, det er verken noe kompliment eller karakteristikon. 'Snill og grei' er noe man sier om folk man misliker, men ikke tar på seg bryet med å fortelle hvor dull de er. 'Snill og grei' er den ordkombinasjonen med minst mening. Jeg vil ikke være 'snill og grei'. Faen om jeg skal være 'snill og grei'.

Kasnkje høres jeg ut som en trassig og sur fjortis på familietreff. Men jeg er ikke det! Jeg er en opprørsk ung kvinne i tjueåra. Jeg er opprørsk mot krefter så seiglivede som Ghadaffi og Mobarek til sammen. Jeg skal styrte den overdrevne høfligheta jeg har blitt mata med. For er det noe jeg kommer til å klage på foreldra mine over er det akkurat den. Hvilken tjueenåring i dag neier når hun hilser på en gamling liksom?! Jeg skal slutte å neie, om det så krever at jeg skal teipe sammen knæra og gå som om jeg har hemorider. Neiing kommer helt sikkert til å koste meg jobben, huset og ekteskapet jeg enda ikke besitter. Også kommer jeg til å bli alkoholiker. Faens neiing.

Nå skal jeg spille CityVille på Facebook. Det kan bare være så harry det vil, jeg gir blanke. Profilen min kan bare fylles med forespørsler om fuglefrø og økser, jeg har ikke noe image å opprettholde.

Også er jeg ikke søt. Jeg er faen meg ikke søt!

 

 


(bilde fra google)

4 kommentarer

Haruhi

27.02.2011 kl.11:41

Enig. Fuck snill og grei. Ingen av de som virkelige betydde noe, var noensinne snille og greie.

t

27.02.2011 kl.18:19

Kjenner igjen den følelsen så utrolig godt! Har alltid vært kjent som den ''snille'' jenta helt fra barneskolen til vgs. Men, ''good girls go to heaven, bad girls go where ever they want''. Og det er faktisk sant. Irriterende men sant. Snille jenter blir lett tråkket på og oversett. Når man blir oppdratt til å bli en overhøflig og snill person så overlever man ikke den verden vi lever i nå. Noen ganger er det lov å være en drittsekk ellers får du en sekk med dritt over deg.

African Queen

02.03.2011 kl.23:13

T: Ja, men det er heller ikke lett å legge fra seg måten man er på. Det skal både mot og vilje til, vilje har jeg nok av, det er nok motet det skorter på. Vi får ha lykke til med å legge snillheta på hylla ;)

t

07.03.2011 kl.22:39

Hmmm det er sant det. Du skriver så bra! Ja, sender deg masse lykke, hehe:)

Skriv en ny kommentar

hits