Godt Nyttår!

Klokka tikker tiden forbi. Igjen har ett år passert. Snart stables årets nedturer og høydepunkter i store bunker, og jeg får utdelt nye ark. Men i år er de ikke like hvite, jeg begynner ikke på nytt, jeg står ikke klar med fullstendig åpne armer og venter på sjebnen. Denne gangen slipper jeg å undre over slutten på nye eventyr. Arkene er lyserosa og eventyrene leder til en klassisk slutt; prinsen får prinsessa. Prinsessa får prinsen. Lykke.

Jeg vet ikke hvordan kapitlene begynner, alt jeg vet er slutten. Dette årets slutt, neste års slutt. Mitt livs siste strofer.

Med deg.

Jeg gleder meg til høydepunktene. Både oppturer og nedturer. Gledene og sorgene, alt som bringer oss nærmere hverandre. Ferier, krangler, høytider, suksess, skuffelser, misforståelser, usikkerhet, lidenskap, sinne, kjærlighet, sorg, solskinn, regn, orkaner og jordskjelv.

Og hverdager. De kjedelig grå der tid går i sakte film og vi drømmer oss bort. Tomme dager som definerer stunder med innhold.

Nærhet uansett avstand. Ro uasnett støynivå.

Tillit, kjærlighet, trygghet.

3 kommentarer

The Teller

03.01.2011 kl.12:07

Selv om jeg ikke forstår heeeeelt innholdet, er det vakkert å lese :)

Fastleser

10.01.2011 kl.23:22

Fått en ekstra spesiell person i livet?:)

African Queen

26.02.2011 kl.12:12

Jeg er skammelig dårlig til både å oppdatere bloggen og å svare på kommentarer. Setter stor pris på tilbakemelding. Takk skal dere ha!

-Takk Teller :)

-Fastleser: Ja :) Og takk for at du følger med på bloggen, selv om det ikke skjer så mye for tida :)

Skriv en ny kommentar

hits