Får ikke sove..

Jeg får ikke sove. Klokka er langt over trøtt, allikevel får jeg ikke til å sovne. Alle lydene jeg er omgitt av holder meg våken. Naboene har fortsatt sommerferie og har snudd døgnet. Det høres ikke ut som de har tenkt å legge seg på en stund. Gata utenfor rommet mitt er fylt med barn som spiller fotball, leker har'n, krangler om leker og detter og slår seg. På hjørnet sitter nabolagets dominospillere, hankjønn i alle aldre, og slamrer de hvite brikkene i ei treplate mens de slipper ut  testosteronfylte gledesbrøl. 

Alt bråket gjør meg urolig, jeg snur og vender meg i senga. Det er umulig å finne ei behagelig stilling. Lydene virker høyere for hvert minutt. Fra husene strømmer skarpe kvinnestemmer, de ler, prater og ler mer. De snakker så høyt at jeg ikke har noen problemer med å få med meg bygdas ferskeste sladder. Kjære Gud, send meg et par ørevern!!

Egentlig tror jeg ikke at å stenge lydene ute hadde latt meg sove. Jeg produserer mye bråk selv. Tankene i hodet bråker, magen bråker, hjertet bråker. Ved hvert dunk sender blodpumpa beskjed til hver celle om å holde seg våken. Kroppen skriker etter søvn, men får ikke lov. Jeg skjønner ikke hva jeg stresser over! Hva er det jeg tenker på? 

Får søke litt på google og se om de har noen gode tips til hvordan å få sove, å telle sauer hjelper ikke! 


                                                  Dear God, kill my thoughts before they kill me.


-S.Afrika.

2 kommentarer

fredrikke dorothea bolette

28.08.2010 kl.00:32

hei.

takk. og ja. hvordan går det med deg? :D

har ikke hørt/sett fra deg på en stund?

/fredrikke

Chalten

07.09.2010 kl.09:49

Det er frustrerende når en ikke får sove, og en må snu døgnet tilbake. Lenge siden jeg har hørt noe fra deg.

Skriv en ny kommentar

hits