Brev

Som jeg sitter og skriver ved å trykke ned små svarte knapper tenker jeg på hvor mye mindre jeg legger igjen av meg selv ved å skrive på denne måten. Klart, jeg klistrer fingeravtrykk på hver taste. En skal ikke se bort i fra at det drysser litt gammel hud og DNA mellom bokstavene heller, men dette gjør ikke skrivet mer personlig. 

Det er klart at man skal bruke egne ord og slikt, jeg gjør da det! Jeg finner opp ord i einingen, og ikke tar jeg ibruk regner for setninger og dets byggesteiner heller. Det er rett som det er at jeg deler opp et ord eller setter sammen to. Ingen skal beskylde meg for å skrive firkantet og rett. Allikevel er det ikke nok med uanstendighet i skriveriene jeg produserer. Linjene er rette og bokstavene like. 

En a  forandrer ikke form etter humøret jeg er i. O siger ikke sammen etter fjerde papir. Uansett hvor fort jeg skriver vil verken p eller r likne n. T vil alltid ha sitt tak, og i og j vil aldri glemme prikken. 

Jeg savner penn og papir. Brev og konvolutter. Og postkort. 

Det er det ingen grunn til. Jeg finner heller fram brevpapir og skriveredskap. Her skal det produseres brev! 

Gleder meg til å slikke på frimerkene :)
                                                                                

6 kommentarer

Chalten

23.03.2010 kl.10:28

Det er det jeg tenker. Storbylivet er travelt og har mange "fristelser". Det er så mange mennesker at det er vanskelig å bli ordentlig godt kjent med noen. Kanskje er det lettere i en mindre by, men da kan en jo risikere å komme et sted hvor alle har sine gjenger og det blir vanskelig å komme inn som ny. Egentlig kunne jeg veldig godt tenkt meg Liverpool, men across the pond hadde ingen samarbeidsuniversiteter der så da blir det nok ikke der med det første.

Det er utrolig hyggelig med brev og postkort på den gamle måten. Jeg bruker begge deler ganske ofte, og det er alltid like spennende å se posten komme inn i gjennom dørsprekka.

The Teller

23.03.2010 kl.16:11

Jeg skrev et brev for noen uker siden og har nesten krampe i hånda ennå.

Men det var en deilig følelse.

01.04.2010 kl.00:32

morsomt:)selvom jg har tendens til å glemme prikken over i !mn jg savner ihvertfall penn og papir skriving og ikke email og tastatur.

<3du

Muha

12.04.2010 kl.21:38

Brev er gøy! Jeg har en hel blogg tilegnet brev. Har hatt litt pause nå i en måned, men er nå klar som ett egg for nye utfordringer! http://todaysmail.wordpress.com :D

Tore Remi

15.04.2010 kl.03:40

Jepp. Jeg har forvilla meg over dammen, der jeg driver å studerer i mitt siste semester. Har kommet på trykk i skoleavisa, så jeg håper det kan hjelpe litt på skriblekarrieren... :P Hvordan går det om dagen?

Jeg er forresten mer aktiv på filosofaen.no, som du gjerne må nyte i mitt tidvise fravær fra blogg.no

Haruhi

08.05.2010 kl.19:49

Jeg savner også penn og papir. Jeg savner de stygge blekkflekkene som absolutt alle pennen mine ga, fordi alle var gratis penner fra politiske partier, på Frp-pennen hadde jeg satt et epleklistremerke over logoen. Jeg savner å skrive på autopilot, og ikke kunne snu. Jeg savner at det skrevne ord, spessielt det på side 3 i en et langt brev, ikke kan fjernes (for korekturlakk har jeg ikke, og selvom jeg klusser over, klarer folk alltid å gjette hva det var jeg skrev).

Skriv en ny kommentar

hits