Sånn dagsblogging

Om fire dager skal jeg være ferdig med oppgaveskriving, da er kampen* over, da er rommet ryddig og pent og kofferten pakket klar. På mandag bærer det nordover mot Oslo. Det skal bli godt, for på tirsdag skal jeg gå på Prix, da skal jeg gå fram og tilbake mellom hyllene og se på det dårlige utvalget. Jeg skal legge merke til tre nye produkter, og spørre Prix-Silje eller Prix-Haakon (husker ikke hvem det er som jobber på tirsdager, også kan det jo hende at de har byttet om med vaktene) etter produkter som ikke lenger eksisterer. Etter å ha plukket litt på brødene og skrapt litt is av frysedisken med fingrene skal jeg gå mot disken og ta meg en tyggispakke. Extra i sølvpapir, men hvit eller blå skrift. Bare så Prix-gamla ikke tror at jeg har lusket rundt og stjålet noe. Jeg er jo svart vet dere, og Prix-gamla er ekstra obs på slike, hun har nemlig erfaring. 
Når jeg går ut av butikken gjennom de elektroniske skyvedørene med kost under som åpner seg selv bare ved synet av meg, skal jeg føle at jeg er i et industriland. Det er jeg jo! Om fire dager altså. Jeg tror nok jeg blir å titte på tavla mellom de to skyvedørene, der står det alltid om katter som har blitt borte eller som skal gis bort. Jeg kommer aldri til å skjønne meg på folk og katter, er det ikke hunden som er menneskets beste venn? Personlig holder jeg meg til hybelkaniner. De spiser det de finner på gulvet og trenger verken trim eller børsting. Eller kanskje litt strigling, en gang hver fjerde måned.
Når jeg er lei av å lese om bortkommende katter går jeg nok ned på Rema 1000. Rema har boller uten rosiner i poser med blå skrift. I hver pose er det ti boller. De er alltid litt most, men det gjør ikke noe. 
Vår Rema er inne på et lite senter, senteret bytter butikker oftere enn lillebror bytter sokker. Det sier kanskje like mye om guttens trang til renslighet som senteret, men det er nå så. Jeg skal i alle fall sjekke ut hva som selges der nå. Deretter tar jeg nok bolleposen på ryggen og vandrer opp gjennom skogen til gamleskolen og så hjem igjen. Det skal bli godt. Å komme hjem altså. 
Senere kommer vel Karima joggende gjennom skogen for å spise noen boller. Kanskje koker vi te også. Det blir nok koselig. 


* Kamp mellom Algerie og Egypt får Nordafrika til å holde pusten på lørdag. Det er snakk om kvalifisering til VM. Mamma skal lage kake. Gleder meg. 

6 kommentarer

13.11.2009 kl.11:06

Godt du minte meg på kaka, skal gjøre det i dag i A. Har grønn å rød konditorfarge.

vive l'Algeria

mamma

The Teller

13.11.2009 kl.12:59

Jeg er glad jeg ikke bor i nærheten av Prix. Den butikken gjør meg litt deppa. Norske butikker er egentlig deprimerende i seg selv. Selv Ultra er deprimerende. Ok, de har mer enn vanlig, men når nordmenn går inn der og tror de har et fett utvalg har de ikke vært uten for landegrensene og handlet mat noen gang. Dessuten så er prisene 3dobbelt så høye bare fordi man har 4 flere ketchupper å velge mellom. Huff. Det eneste som er fint der er at de har ekte engelsk cheddar-ost der samt hele jalapenos. Det trenger man til lørdags-snacksen.

Og su; den flyvende klokka så jeg faktisk på. Jeg tenkte ikke på å kjøpe den, men den fikk meg til å smile. Jeg så for meg en trøtt stakkar jage den.

Det finnes også en som har bein som går av nattbordet ditt når den skrur seg på så du må jage den langs gulvet. Så her finnes det mye både høyt og lavt.

Artig.

Velkommen tilbake til Norge snart :-)

Chalten

13.11.2009 kl.23:13

Jeg er nok heller ikke begeistret for prix. Vet ikke helt om jeg liker de engelske butikkene bedre, men det er i hvert fall noksaa godt utvalg her.

Krema

15.11.2009 kl.12:12

ill be right there waiting for you lalalaaaaaa

Linn Elisabeth

04.12.2009 kl.22:23

Vel hjem da kjære deg! Håper ellers du får en fin førjuls tid og at du har det bra!

Stor klem <3
Hei :)

Endelig har jeg fått gjort noe med min sinnsykt dårlige samvittighet. Beklager så utrolig mye!

Jeg har fått lest litt i bloggen din...og den er fantastisk! :D

Jeg burde gjort dette for lengst!

Du skriver på en helt super måte, tiltalende, lokkende og med masse herlig humor, jeg digger det! :) Bloggen er som jeg oppfatter det, fyllt med alvor, ironi og de er gjerne litt i selskap, masse spennende innlegg, men også artige og firnulige sådan. Du er vanvittig flink til å skrive...og JA gi ut bøker, mange bøker..og den dikt samlinga di skal jeg bare ha fatt i!! ;)

MEN...det er lenge siden du skrev sist...jeg forstår det slik at du var på vei hjem..? Savner å høre fra deg og håper virkelig du fyller bloggen din med mange mange flotte innlegg også fremover!

Håper vi høres snart igjen S! Du er nemlig savnet her!

Varm desember klem fra Robban! =)

Skriv en ny kommentar

hits