Din strand

Det er mye jeg kunne skrevet bøker om. Så mye mer jeg skulle ønske jeg klarte å beskrive. Ord strekker ikke alltid til, slik er det bare. Jeg har slått meg til ro med det; noe kan ikke foreviggjøres. Allikevel er det stunder jeg prøver å bevare, øyeblikk jeg forsøker å fryse. Noen er mine egne, andre; andres.  Nå vil jeg hermetisere din glede, dine følelser og behag. Slik at du kan åpne de og kose deg med innholdet en grå og trist dag. Jeg vet du har mange slike. Det har vi alle. Og mens du leser over dine egne følelser, ser du kanskje også mine. De jeg aldri får uttrykt. De som aldri kan foreviggjøres. 

Jeg vil fortelle deg at du ligger på ei strand. Ei strand et sted som føles hjemme. Det er ikke alltid hjemme, men det er det nå. Akkurat nå er det fjerne gamle stedet hjemme. Dine nærmeste er ikke der, det er bare du, alene. Dette liker du godt. Det er nå du ser det, hvem de kjære er, hvem du husker. Hvem som er hverdag, og hvem som er liv. Det er nå du klarer å skille tanker. Du skiller følelser også. Du vet hvilke som er ekte og hvilke som bedrar. Forbigående og evige. Du vet sannheten, og nyter den. Du vet at jeg alltid vil være der. 


*får ikke lasta opp bilde, så man får lukke øynene og bruke minner til å danne et fint bilde av ei deilig strand*

12 kommentarer

Krema

30.10.2009 kl.00:31

<3 jupp

African Queen

30.10.2009 kl.00:40

<3
En strand hadde ikke vært å forakte nå nei :)

SV: Går fint med denne frøkenen her ja.. :)

Hvordan går det med deg da?

The Teller

30.10.2009 kl.19:29

Svar: Jeg har alltid hatt lyst til å klatte i et hull i bakken. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det må være litt rart. Rare ting er jo litt fascinerende.

Ps. stranda var fiiiiiin.

Merci Beaucoup

31.10.2009 kl.11:06

Heldigvis så gikk det fint. Jobbet på småbarnsavdeling, og de er bare herlige hele gjengen. Det er de store som er rare.

Jeg har jobbet i en barnehage i et halvt år, hvor jeg trives som bare det, så nå når jeg studerer jobber jeg som vikar litt rundt omkring. Jeg savner "min" barnehage og alle andre blir "feil" i forhold til den.. :)

The Teller

31.10.2009 kl.11:37

Jeg har ikke så lang erfaring med å klatte i kor, men det kunne jo vært behagelig med storskjerm på dass og delt en filmopplevelse med kjøleskap ved siden av dassen - så slipper man alle avbrytingsturene.

mamma

31.10.2009 kl.18:41

Dette er noe av det beste du har skrevet, alle har ett slikt sted en plass. Liker best når du skriver. Og mens du leser over dine egne følelser, ser du kanskje også mine. De jeg aldri får uttrykt. De som aldri kan foreviggjøres.

Silje av Afrika

31.10.2009 kl.18:51

Takk mamma :)

Håper du kan lese det igjen en av de grå dagene <3

Tante Fanny

31.10.2009 kl.19:28

Nydelig Silje. Æ var der på den stranda. Tusen takk for at du to meg med. Det vil jeg aldri glemme, slik jeg heller aldri vil glemme deg.

Silje av Afrika

31.10.2009 kl.20:48

Takk tante :) Gleder meg!

Kommer aldri til å glemme deg heller <3

Chalten

03.11.2009 kl.22:41

Jeg er ganske lykkelig faktisk... Men det ser ikke ut for at det er saa enkelt. Det er kanskje like greit, ville vaert litt trist om hele jakten var over saa tidlig. Det viser seg nemmelig at det ikke er russisk, og hvilket spraak det er, er fremdeles usikkert. Du kjenner vel ikke noen som du tror kan tolke bokstavene? Trenger all den hjelpen jeg kan faa. Akkurat naa er det frustrerende aa ikke forstaa noen ting. Men har faatt en liten anelse om at det handler om krig og krigshelter... SPENNENDE!

Kristin

04.11.2009 kl.00:34

Ja, jeg og. Husker at søstra mi hadde ei venninne som hadde sinnsykt mye duplo! Var som å komme i himmelen når man kom på besøk dit. Hun hadde tog og alt mulig rart i duplo :D

Kjempegreit med kule søskenbarn ;)

Og takk, prøver å stå på.. men som du sier, er fort gjort å bli fristet til å gjøre andre ting. Leser som oftest heeeelt i siste liten her :-/ kjip uvane, men går heldigvis tydeligvis ikke utover karakterene :D

Håper du får ei flott uke og, med mye kakerester fra bursdagen ;p om dere serverte noen kaker da.

Og masse lykke til med lesinga. Synes jeg så på fb at du skal nordover snart? Får håpe snøen har rukket å legge seg før du skal opp da :D

Ps. Ei strand hadde vært deilig i dette høst/vinterværet, kan du sende ei oppover med neste fly? Tusen takk på forskudd :D

Skriv en ny kommentar

hits