Hypothalamus

Egentlig skulle jeg ha sittet og lest om sult, ikke Hamsun-Sult, men magesult. Eller ifølge boka trenger man ikke ha mage for å føle sult, det er vist levra og hypothalamusen som måler sukkerinnholdet i blodet og sender sultsignaler til hjerenen når det trengs. Dette er jo lurt, så slipper jeg å være redd for aldri å bli sulten igjen om jeg skulle miste magen. Hypothalamus høres forresten ut som en krysning av en engelsk/amerikansk/australsk/sørafrikansk/engelsktalendelands flodhest og en mus. Det høres sabla tøft ut. En diger naken mus med store nesebor.


I går regna det masse da jeg skulle hjem fra skolen, Jeg liker regn, skikkelig, men i går regna det så mye at jeg ikke så hvor jeg gikk, eller rettere sagt løp. Jeg løp altså, i nesten hele ti minutter, med armene rett fram klar til å løpe på noen. Og mens jeg løper kommer et snålt, men trivelig, kvinnemenneske og griper armen min, "buss?" sier hun og venter ikke på svar før hun fortsetter å dra meg mot buss stasjonen. Takk til dama med rosa sjal og øyesminke på kinna.


Ser norske myndigheter råder hele folket å ta svineinfluensavaksinen. Snodig å oppfordre folk til å få sprøyta inn masse livsfarlige ting og tang som skal være farligere enn selve influensan. Jeg skal i alle fall ikke ta den, uten å gå inn for noe misjonering på det.


Nå skal jeg masere nakken inn med noe smertestillende urtegugg som lukter rart, men godt. Har hatt stramme og vonde nakkemuskler en stund, det ble ikke bedre med tung sekk fram og tilbake fra skolen, men nå som jeg har fått "omega pain killer-liniment" går det supert! Min første løsning på nakken var forresten botoxinnsprøytning, men etter endel snåle tilbakemeldinger på ideen droppa jeg det. Om det likevel blir den nyeste trenden blant studenter, så har jeg det skriftlig her på blogg at det var min idé.


PS. jeg har sabla lyst på sånn onepiece som blogg reklamerer for. De ser digge ut.


hypothalamus


Korleis trur dykk ein hypothalamus er?

13 kommentarer

The Teller

24.10.2009 kl.09:17

Hør hør - denne vaksinen er jeg også sterkt i mot.

Jeg skal ikke tvinges til å ta den. Da pakker jeg telt, primus og sovepose, masse AA-batterier til radion og stikker på vidda.

... til sommer`n da...

The Teller

24.10.2009 kl.09:22

Og du, man skal ikke undervurdere en boks til å ha blader i da. Det er kjekke saker.

Nesten like kjekt som et par tøfler.

24.10.2009 kl.18:08

synes det er sykt at de anbefaler oss å vaskineres!!elr kanskje fordi paramedix tjener grovt på det..ops vetke jeg vel

fredrikke dorothea bolette

25.10.2009 kl.00:57

okei.

hihihihi.

så du skal hjem til norge? :D

/fredrikke

Bitchmaster

26.10.2009 kl.06:08

Mus og flodhest høres ut som en kul kombo

SV: Tok sjansen til slutt..

Tiden vil nok vise om jeg blir såret, men akkuratt nå føler jeg det er verdt risikoen

Kristin

26.10.2009 kl.20:14

De er faktisk veldig søte, bare så du vet det. Det finnes 2 typer hypothalamus faktisk.

Denne typen her: http://img57.imageshack.us/img57/7241/flodus.gif

Også har vi denne her: http://img57.imageshack.us/img57/6656/flodus2.gif

Den første der er litt skummel da, til tross for søtheten.

fredrikke dorothea bolette

27.10.2009 kl.12:52

oi.

takk. så kult!!!

hihihi. når drar du?

og jeg håper eksamenene går bra. hihihi.

/fredrikke

fr3sh

28.10.2009 kl.00:14

endelig, en blogg som er litt sakelig! digger det!

flodhest og en mus :D
Hei kjære Silje! :D

Tusen takk for koselige kommentarer, jeg har tenkt mye på deg og har nok desverre tilgode å lese bloggen din fortsatt (skamme seg) ;)

Det skal jeg endre på, men først når barna har reist hjem. Blir flau over det vakre ordene dine, synes også at du virker som ei knall god jente! (det lille jeg har lest hittil) ;) Tar kontakt med deg igjen, når jeg er litt mer oppdatert. TUSEN TAKK!

Varm høst klem fra Robban :D

African Queen

30.10.2009 kl.00:41

Hihi, Kristin er kul! ;)

Kristin

30.10.2009 kl.19:32

Ja, kjempeslemt av godterilagerne :(

Sana ja, hehe, veldig glad i mat.. går rundt å sier "spise, spise" 70% av dagen :p

Haha, takk for morsomt blogginnlegg, måtte jo bare teste ut og sette sammen for å finne ut hvordan det så ut, etter å ha lest innlegget xP

Håper du får ei fin helg :)

African Queen

30.10.2009 kl.20:23

Kristin: Oi, jeg oppdaget plutselig at det er en svarknapp under kommentaren din! DEN må jeg teste ut og ønske deg og familien en riktig god helg! :)

Rindal

06.11.2009 kl.20:34

Nå begynnte jeg for alvor å lure på hva du studerer. Jeg har hypothalamus langt opp i halsen (og jeg har fått såpass med anatomi-humor at jeg humrer ved tanken på en hypothalamus i halen).

Jeg syns det er fint at du kan argumentere så godt, for noe så helseskadelig som å sykkle i mørket. Og jeg syns det er fint at bloggen din lager lyd igjen. Selvom min så og si har sluttet å gjøre det. Skrivelysten og fantasien har kjøpt seg dobbelseng og basseng i syden, og siden har jeg ikke sett noe til dem.

Skriv en ny kommentar

hits