Min Elefants new BFF

God torsdag alle sammen.

Etter flere dypere samtaler med Elefant, har også jeg kommet fram til at jeg ikke rekker til. Elefant trenger en annen elefant, slik Arkivet og Linn Elisabeth påpekte. Jeg kjenner ikke til mange elefanter, og fant det derfor litt vrient å skaffe kjære Elefant en omgangsfelle.

Etter mange våkne netter, knakende tanker og desperate timer foran PCskjermen på leting etter elefanter, fant jeg endelig løsningen!

PARIS HILTON!!

Jeg som trodde mennesket aldri skulle komme med noe godt. Jeg som hadde tatt blondinen for å være av den typen en aldri kunne få bruk for. Som en bukett plastblomster eller uekte porselensvaser malt i glitrende metallicbabyfarger. Nå skulle hun, hollywoods mest bortskjemte, redde min elskede Elafant fra ensomheta. Ikke ved å selv være hjertevenn, naturligvis, men gjennom konseptet BFF.

Her er kandidatene :


Babar: Faderlig og vennlig med kongelige egenskaper. Har mye erfaring med rådgivning og styring. Er (var?) mest aktiv mellom klokka 18.00 og 18.30 eller om morgenen mellom 07.00 og 08.30. Snakker flere språk.

babar1

Dumbo (født Jumbo):   Vet hvordan det er å ikke passe inn. Hadde en traumatisk oppvekst med klovner, feite menn med bart og ensomhet. Rømte hjemmefra i tildlig alder på grunn av rasistiske bemerkninger av hans afrikanske trekk. Går innenfor kategoriene emo, alkoholiker og overtroisk. Hallusinerer dessuten en del, helst om rosa elefanter.  

dumbo4

Abu: Opprinnelig ape. Egoistisk, grisk og glad i mat. Er hemmelig forelsket i papegøyen Jago. Liker å fly på flygende tepper og stjele på markeder. Har kongelige bekjentskaper.disneyaladdinelephantabuHeffalomp:
Ukjent navn, men tilhører rasen "heffalomp". Lever i den mørke delen av Hundremeterskogen og blir ofte misoppfattet som tiger- og honningetende. Lager skumle lyder om nettene og liker å synge. 82104heffalump3
Horton:
" Imaginatif et extravant, Horton est un éléphant qui sait prendre la vie du bon côté. Lorsqu'il entend un appel au secours en provenance d'un tout petit grain de poussière flottant dans les airs, son sang ne fait qu'un tour : il est convaincu que même s'il ne peut pas la voir, il existe une forme de vie sur ce petit bout de rien." står det bakpå coveret. Jeg ønsker å se filmen fortest mulig, helst på fransk: Årtå!!

14horton600Mumfie: Eventyrlysten og godhjertet. Det finnes ikke en mine av negativitet i den snabelen der! Han er lyttende og går helst i rosa. Latteren kan however gå folk på nervene. kidsmumfie
Manfred:
Over 20 000 år med livserfaring. Er en hardbakka, hårete og gretten mammut. Overlevd issmelting og rappkjefta dovendyr. Liker store romper. rayromano11Tantor: Pinglete, redd, sutrete og beskjeden. Er god til å spille trompet og lett å dirigere rundt. Er veldig gorillakjær og redd pirayaer. tantorterktarzan0011. Hvem mener du er best egnet?

2. Hva står den siste F'en i BFF for?
                                    :)10 kommentarer

bitchmaster

21.08.2009 kl.04:00

kjenner ikke til personligheten til din elefant..Men slik som jeg ser det ville alternativ 1 vært et dårlig valg, siden den ikke er tilgjengelig så ofte..Mamfred har dessverre dame..Men hvis elefanten din liker å dirigere rundt andre elefanter, så er jo tantor en bra matchSV:Kan ikke bruke for store ord hvis jeg vil nå til bloggleserne, hvor 70 prosent er under 16. heheDessuten liker jeg å bruke mine egne ord..Er ikke så utrolig politisk engasjert selv egentlig, så har ikke akkuratt ett fagspråk tilgjengelig..Men jeg er LIVREDD for hva som vil skje hvis FRP får makten..

The Teller

21.08.2009 kl.10:44

Jeg er litt på Dumbo.Jeg deler en flaske vodka med han anytime.Og stemmer det, jeg har ikke reklame og jeg abo`er ikke på avis annet enn formel1-blad som kommer 1 gg i mnd fra ENGLAND. Alle regninger er avtalegiro, så postkasse er nesten litt sånn "last year".Azz

Naudir

21.08.2009 kl.11:08

Takk for kommentaren. Jeg er enig med deg, stoff er verre en folk tror:/ mange tror det er harmløst men det er det alså ikke..

fredrikke dorothea bolette

21.08.2009 kl.13:54

jaa.jeg vet den følelsen.21 er en kjempefin grunn. jeg skulle nesten ønske at jeg var en mann, slik at jeg kunne bli gammel og gå i vest.er det ikke best friends forever?jeg vet ikke jeg.men jeg syntes kanskje dumbo. eller han elefanten fra tarzan.jeg likte dette innlegget. det var kjempefint./fredrikke

Vebjqrn

22.08.2009 kl.18:44

sv. Fire år sidan sommar i Oslo? Åå, takk :-)

krema<3

22.08.2009 kl.23:52

mumfie er vel en glad rakker,kanskje litt vel mye men en ensom elefant kan kanskje trenge akkurat det,eller så heier jg på manfred,,halo he likes big buts and he cant deny...

Kristin

23.08.2009 kl.13:31

Jeg stemmer på Babar, han er en gammel elefant med mye kunnskap. Kan være greit å ha han som venn hvis man f.eks deltar på "Vil du bli millionær" og trenger å ringe en venn....Du har ikke vurdert Elefanten Boms som kandidat? Klumsete, så sikkert veldig morsomt å være sammen med han! Her kan du se han, hvis du ikke vet hvem jeg snakker om: http://www.youtube.com/watch?v=kEjIbrr1_GI

23.08.2009 kl.15:53

MUMFIE!!!! Eller, kanskje ikke, Mumfie har jo allerde en bestevenne, skremmsel. Men, han er vel sånn type som alltid har plass til flere venner. Heffalompen er i grunn en sikkelig helt han å. Pizzahjulet er på hybelen og jeg er her, og det tar ikke telefon. Så, jeg skal spørre det neste gang jeg ser det :)

Rindal

23.08.2009 kl.16:18

neimen, heisann oisann.

28.02.2010 kl.20:34

den siste F-en for best friends forever

Skriv en ny kommentar

hits