satt på pause

Bloggen har stått stille en stund, det har jeg òg. Midt i eksamensforberedelser, verdenskriser og obamafeber har jeg stått stille. Tanker, motivasjon og følelser er satt på pause. Eller kanskje de har flyttet. Rømt vekk fra mitt skrullete sinn. Forståelig nok, hadde jeg hatt tid, ville nemlig jeg stukket av selv. Om ikke stikke av, dra på ferie. Helst til Mali. Egentlig vil jeg seile til Mali. Seile i en liten fin seilbåt, med blå striper i siden. Men siden jeg verken eier penger eller seilbåt, og siden Mali ikke eier kyst, dropper jeg hele turen. Like greit egentlig, jeg har jo ikke tid. Jeg har nesten aldri tid. Det virker som tiden er alle de andre barna og jeg er den som har?n. Jeg løper rundt i skolegården, fortvilt, lei og sint. Barna løper til alle kanter, jeg bytter på hvem jeg løper etter. Egentlig er det ikke noe vits i å løpe, jeg når dem ikke uansett. Jeg er for treig. De er for raske. Jeg er for liten, for svak. Jeg snubler i steinene de lett hopper over, vinden de leker seg i velter meg over ende. Et evig kappløp etter tiden, tidene og alt som skal gjøres. Jeg har ikke tid, jeg rakk den aldri. Jeg orker ikke løpe lenger. Tiden kan løpe sin vei, den kan erte og lage grimaser. Jeg bryr meg ikke. Jeg skal sette meg ned på en stein og skrive. Skrive blogg, skrive dikt, skrive dagbok, skrive bok. Jeg trenger ikke tid, ingen følelser eller tanker. Bare en blokk, en blyant og mitt meg.


Har du tid til å gjøre det du liker best?

4 kommentarer

fredrikke

07.02.2009 kl.00:02

hihi.takk.bursdagsfeiringen var faktisk veldig bra :Dgiftemål er snart i boks vet du ;D/fredrikke

07.02.2009 kl.18:21

harn,du er tatt!jeg vil også reise,la oss snekre en egen åt å leve på agurker, vi får fra våre mødre. så kommer vi oss til mali,elr uansett hvor vi komemr så kan vi late som d er mali,colombous gjorde det hvorfor ik vi:)mn enig ass,all form for motivasjon er borte,og på toppen av dette er fokuset mitt rettet mot en ufornuftig dum sak...maktesløst bir man av den,,,,misliekr det..savner deg.nuss

krema

17.02.2009 kl.19:48

blææ kvifor kom ikke navnet mitt opp id en forje:@ble jatte arg nu:P for jg så det uker etrpå,altså nå:S

Ida Hufsejeger

24.02.2009 kl.18:39

Jeg føler som deg at tiden er noe jeg ikke kan nå igjen. Aller helst skulle jeg hatt 4 timer ekstra i døgnet slik at jeg hadde fått gjort morsomme ting også. Men døgnet forblir 4 timer for kort og det er forferdelig demotiverende i grunn. Innlegget ditt derimot var veldig flott.

Skriv en ny kommentar

hits