Svadahysteri over en lilla tusjpenn

Dagen i dag - Ja, i dag skal innlegget mitt begynne slik, dagen i dag. Dette av flere grunner; For det første er det såpass mange som misliker denne måten å introdusere et innlegg på, for det andre skal jeg snakke om små ting (jeg ser på som nærmest livsviktige) som ikke har funnet sted i dag. Det ser ut til at det ikke bare er den første setningen som er uoriginal og dårlig gjennomført, hele paragrafen er det. Hele paragrafen er en ensete svada av dårlige setningsstrukturer og dårlig språk. Det er jo synd, i og med at de aller fleste bestemmer seg for om de skal fortsette å lese resten av teksten mens de leser nettopp denne paragrafen. Det at jeg nå lover å skjerpe meg videre, vil ikke være til mye nytte. De fleste har klikket seg tilbake eller videre allerede. Dermed er det null poeng i å skjerpe skrivinga nå. Egentlig burde jeg gi opp, legge fra meg blyanten og heller lese videre om psykologiens historie. Men jeg holder ingen blyant, og tastaturet har blitt lite brukt i dag. Derfor fortsetter jeg, for litt kvalitetstid. Bare meg og tastene.


Da jeg klokken fem over åtte i morges endelig hadde klart å komme meg på beina, kom jeg på alt jeg hadde å lese gjennom. Ikke bare lese gjennom, men forstå og helst huske til datoen eksamen står. Og gjerne lenger. Jeg tok meg ikke en dusj, pusset raskt tennene og gikk på do, deretter satte jeg meg ned ved pulten og begynte på veien mot kunnskap og hodepine. De første fire timene gikk helt fint. Jeg leste grundig, og fikk med meg de dype poengene i teksten. Jeg var stolt og motivert. Inntil jeg skulle lage et ?kart? over åtte viktige psykologiske fagområder. Ringer skulle symbolisere fagområdene og streker mellom sirklene forbindelser mellom dem. Dette var ikke noe problem i seg selv. Jeg lagde ringer i forskjellige størrelser og skrev de forskjellige fagområdene inn i den sirkelen som etter størrelse representerte ?verdien? og anerkjennelsen av fagområdet best. Alt gikk som smurt, helt til jeg skulle bruke farger. Jeg har nemlig bare syv tusjpenner. En gul, en oransje, to grønne, en rød, en lys blå og en rosa. Jeg har syv tusjpenner og åtte viktige psykologiske fagområder. Jeg manglet en tusjpenn. Jeg manglet en lilla tusjpenn. I pakken jeg kjøpte var det bare syv tusjpenner. Ingen av de var lilla.


Det er slike øyeblikk jeg ikke fikser. Det er slike ting som får meg til å gi opp, jeg kan miste all form for motivasjon og interesse. Verden ser ut til å falle sammen og ingen ting ser ut til å være slik det skal være. Slik jeg mener det skal være. Det skjer jeg begynner å gråte i slike situasjoner. Jeg takler det bare ikke. Små ting som at en pakke med tusjpenner inneholder syv (som altså ikke er et partall) penner. Og at ingen av disse er lilla.


Mangelen på en lilla tusj kan vippe meg av pinnen.

1. Hvilke situasjoner er vanskelige for deg å takle?

2. Har jeg bevist meg selv kul nok til at jeg kan legge ut innlegg som dette (uten mening, struktur og kvalitet av noe slag) og fortsatt dra inn kommentarer (slik som de tøffeste og mest populære bloggerene gjør)?

3. Om du sa nei ved nummer 2, si at du bare tulla her...

19 kommentarer

Tove

17.10.2008 kl.05:08

Haha, veldig søtt faktisk!1. Hvilke situasjoner er vanskelige for deg å takle?Hvis jeg føler at noe ikke går min vei blir jeg utrolig frustrert. Som da vi hadde prøver på skolen. En gang løp jeg ut fra en tentamen etter å ha skrevet èn settning. Jeg fikk helt hjerneteppe, sa klikk i hodet mitt, og jeg kjente tårene presset. Fikk 5 på tentamen uansett da. HAHA! Slå den du... en femmer ved å skrive en tentamen på en settning... hehe! ;) 2. Har jeg bevist meg selv kul nok til at jeg kan legge ut innlegg som dette (uten mening, struktur og kvalitet av noe slag) og fortsatt dra inn kommentarer (slik som de tøffeste og mest populære bloggerene gjør)? Hehe! Syns du skrev morsomt her jeg da! ;) 3. Om du sa nei ved nummer 2, si at du bare tulla her...N/A

FashionistaB

17.10.2008 kl.10:36

hmm... nei jeg mente ikke han lille blå, han der vet jeg at han døde men trodde du mente lille blå en annen figur, så vet jeg ikke om dere har den tegneserien der hvor du nå enn oppholdt deg da du var liten..hahaha et barn...hahaha ikke hvis det er en kvinnelærer og en kvinnelege

FashionistaB

17.10.2008 kl.10:37

haha er han homo? haha det er null sjangs uansett om han er gay eller hetero ;P

FashionistaB

17.10.2008 kl.10:41

ja men nå vet vi at det ikke er samme program for mitt gikk på tv, en kloning er det ikke..

FashionistaB

17.10.2008 kl.10:43

Og hvem er det vi nå snakker om?

FashionistaB

17.10.2008 kl.10:48

hahahaha da burde du være tilbake takknemlig fordi du får kommentarer her også hahaha ;) takk takk hahaha ja nå glemmer vi det med tv- programmet ;) du driver med da?

Feil

17.10.2008 kl.10:51

Jeg tror han bare kommer til å legge mer ann på meg hvis jeg gir han flueboksen min.. den jævelen..

FashionistaB

17.10.2008 kl.10:52

syntes whistler var kjekkest men nå som han er død er det bare kjedelig så er han ikke så kjekk lenger siden han er død...nå er det dominic og sucre som er kjekkast og selvfølgelig scofield<3

FashionistaB

17.10.2008 kl.10:54

hmm jeg er nydusjet, har en deilig mintsmak i munnen, og har akkurat sett et stykke av Ludvigs Holberg der jeg nå skal skrivet et referat på nynorsk.. skjønte ikke det svadahysteriet uansett...

FashionistaB

17.10.2008 kl.11:03

ja du frister meg hvertfall ikke skittenheten din, vet ikke med deg , men det er trist når folk dør hvis du synes det er gøy er du bare sjuk. Hvem er sara?

FashionistaB

17.10.2008 kl.11:10

aha okei ja visste det fra første gang jeg hørte at hu lissom var død at hu ikke var død, har ei vennine som er PB fan og hu har sett alle sesongene så hu forteller meg det meste, selv om jeg ikke vil høre det noenganger...Nafissa heter dama til kjekkasen min;)

FashionistaB

17.10.2008 kl.11:14

haha kos deg du..

The Teller

17.10.2008 kl.13:13

Søte deg, kunne du ikke bare ha tegnet en sirkel med den røde pennen først, for så å bruke den blå over? Eller ville det blitt litt uprofft i forhold til de andre siklrene og nesten "dissing2 av dette fagfeltet? Kanskje ingen fagfelt ville ha en strek til dette fagfeltet i det hele tatt, og alle timene med lesing rett og slett hadde gått i dass?1. Jeg takler dårlig dette at jeg må innse at jeg har vært for krass i kjeften og missforstått en situasjon og må unnskylde meg for det. Jeg pleier som regel og bare kjøre pakka videre og late som den andre part er stokk stein dum.2. I aller høyeste grad.3. ... siden jeg ikke svarte nei, så kan jeg legge på i dette feltet at pungt 2 ikke var ment som smisk heller.

Rindal

17.10.2008 kl.15:09

Haha. Du er IKKE den eneste som kan vippes av pinnen av manglene på lillatusj penner. Jeg er ganske sikker på at jeg har oppleved akkurat (nesten) som deg. Bare på et lavere nivå. Vi skulle lage kart over eriksons (?) åtte aldere. VG1 Helse og Sosial.

Rindal

17.10.2008 kl.15:09

Pennen som manglet hos meg var den gule da..men, uansett.

Tore Remi

17.10.2008 kl.15:53

Svada er roten til alt godt. Det hjelper deg å rense tankene. 1. Det skal så lite til som en uthvisket blyantstrek for å vippe meg av pinnen, eller bare en eneste tanketråd i feil retning. Da kan jeg bli satt ut i dagesvis. Større ting setter meg naturlig ut i lengre perioder. 2. Selvfølgelig kan du det. For det syntes at til og med din selverklærte svada har en mening. Det funker liksom stimulerende. eller så har det seg slik at man blir notorisk kommentargivende avhengig på et slikt sted. Av en eller annen merkelig psykologisk årsak.

sara

17.10.2008 kl.16:30

hehe. men å være selvgod er ikke bare positivt. det du skrev var å være selvgod, er ikke det samme som andre mener. men jooda.

eloquentia

18.10.2008 kl.02:51

Klarer ikke få noe mer ut av den vitsen enn at:- Etymologien forsyner oss med at både bipede vesener og klokker kan gjøre handlinger vi vil beskrive med verbet "å gå".- Rasjonell tankegang kopler bare bipedenes handling til resultatet "å ankomme en dør".- Den manipulerende setter derfor opp "klokka" som løsning på et spørsmål som skildrer nevnte løsnings oppførsel, men alludert til en kontekst der rasjonell tankegang ikke vil inkludere klokker.- Gåten etablerer seg som kjent. Fasitsvaret legges blant allmennkunnskapen til nordmenn.- Avantgardisten ønsker å utnytte denne sløve holdningen til gåten, og begynner å arbeide med et svar som ikke er koherent med normen.- Avantgardisten legger ideen fram for analytikeren.- Analytikeren innser at oppskriften retrospektivt er ment å skjule svaret i sin referanse til bepedal bevegelse.- Avantgardisten plukker opp den bipedale bevegelsen som sitt svar, men finner at dette ikke passer da gåten ber om det som ikke fullførte handlingen "å ankomme døra".- Avantgardisten henlegger arbeidet med gåten.- Logikeren finner avantgardistens tidligere arbeidsskisser.- Logikeren finner at løsningen på avantgardistens problem er en biped som ikke er inntilt slik at den kan utføre handlingen.- Logikeren fremlegger uten komisk hell sitt svar: "en person med trang til å gå som er innestengt i et rom uten dør".- Logikerens gåte forkastes.- Relasjonisten gjenkjenner logikerens potensiale, men stadfester logikerens feil som mangel på allmenn appell.- Relasjonisten innlemmer et akseptert humoristisk falsum: at svensker er inkompetente.- Relasjonistens svar spres over det ganske land: "svensken som gikk seg vill i skogen".- Debatten føres mellom kontinuerlige teser og antiteser fra den romantiske og den realistiske tidsutvikling der bipeder og klokker suksessivt blir tilegnet svaret av enten nostalgiske eller lurerimessig logiske årsaker.- Fra tid til annen blir bølgebevegelsen forstyrret av en sneversynt opportunist som øyner muligheten til å putte inn noe uventet i bølgen, som for eksempel "sikringen", "Kjersti Tysse Plätzer" og "gjenbruslyspæra".- Omgivelsene dømmer opportunisten som lavhumoristisk.Jeg blir ikke vippet av pinnen når tusjpennantall og fargeintensjoner er inkoherente. Jeg endrer simpelthen den ene av to faktorer (skaffer flere penner/halverer fargebehov ved å innføre to linjestrukturer).Jeg blir derimot lett vippet av pinnen når jeg vil gjøre noe, og omgivelsene tilsier at jeg burde gjøre noe annet. Som for eksempel å legge meg for en stund siden kontra å utlede en gammel vits.

Tore Remi

19.10.2008 kl.10:06

Klasse!

Skriv en ny kommentar

hits