Ikke mer facebook, (pakker og gode gjerninger)

Jeg har gjort det. Jeg har tatt steget alle dere en dag kommer til å ta. Jeg ser derfor på meg selv som en leder, et forbilde og meget smart. Jeg har slettet min facebook konto. At jeg burde ha ført alle vennene mine over på mailen min slik at jeg har muligheten til å holde kontakt kom jeg ikke på i farta. Det eneste som stod i hodet på meg var facebook er ut, gi slipp på det!


Facebook er ut! Og etter at folk begynte å legge meg til som venn i hytt og pine, bilder av hvemsomhelst og meg lå der ute til disposisjon, alle disse gruppene og applikasjonene begynte å kjede livet av meg og femti prosent av vennelista fikk jeg hater det nye facebook designet (som faktisk er mer praktisk og systematisk enn det gamle designet!) som personlig melding, mista jeg fullstendig interessen av å opprettholde kontoen min.


Ja, jeg liker å holde en viss oversikt over hva vennene mine driver med. Ja, jeg liker godt å se på bilder av klassekamerater fra barne- og ungdomsskolen. Og ja, jeg er stor fan av veggen, der man kan hilse pent på den man måtte ønske, spørre om vedkommende har det bra, svare på eventuelle små spørsmål og la det gå noen måneder før man tar kontakt igjen. Ikke fordi man nødvendigvis ikke liker personen, men det er ikke alle man har like mye å si til.


Så nå er facebook slengt i søppelbøtta, sammen med hi5, myspace og diverse andre nettsamfunn jeg en gang meldte meg inn i.


Er det flere enn meg som har gått lei facebook?


For to dager siden fikk jeg tilsendt en pakke fra NKI. Jeg hoppet lykkelig opp og ned. Bøkene mine er her!! Nå kan jeg endelig begynne på kurset jeg har meldt meg på. Sommeren har vært lang, og siden universitetet her i Algerie ikke åpner dørene for oss studenter før på lørdag har jeg nesten gått på veggen av ren kjedsomhet.


Jeg fikk forresten enda en pakke. Med spa assentials i.

Alltid hyggelig med mennesker som sender gaver i ny og ne. Selma er et slikt menneske. Takk så mye. Å gjøre hyggelige ting mot medmennesker er noe jeg liker godt. Noen ganger kommer ting feil ut, og blir misforstått. Da er det ikke like greit. Men man skal alltid vite at det er intensjonen som teller. Uansett utfall.
 

Når var sist gang du gjorde noe hyggelig for et annet menneske?

:)

26 kommentarer

Malin

09.10.2008 kl.15:08

Sist jeg var i bergen kjøpte jeg to megafon blader (megafon blir solgt av folk som prøver å starte på nytt etter rusproblemer)De blir så glade, og det er koselig :)

The Teller

09.10.2008 kl.15:12

Facebook har alltid sugd big time. Jeg var ivrig på Blink.no en stund, men så traff jeg mannen i mitt liv der og har vel droppet alle nettsamfunn.Siste bra jeg gjorde for noen?Vel, gave til fadderbarnet og det at jeg fungerer som kok og vaske kone for min kjære, med stor glede. Jeg er nemlig ryddoman!

FashionistaB

09.10.2008 kl.15:49

ok ,jo har allerede vært der, men trenger ingen inspirasjon jeg ;)

Camilla

09.10.2008 kl.16:00

Jeg er helt avhengig av facebook.

The Teller

09.10.2008 kl.16:05

Hehehe, ja da får du nyte de siste 7 mnd. Alt etter det blir helt jævlig, hahaha. Neida.Jeg har vvært ryddoman hele livet. Når jeg var bitteliten tegna jeg f.eks før middagen. Rydda alt tilbake til skuffen, spiste middag for så å ta det frem igjen. Helt syk.

Clementine

09.10.2008 kl.16:12

Hehe... Kanskje om noen år......

Rindal

09.10.2008 kl.16:14

Jeg var lei i en lang periode. Jeg var sikkelig anti-facebook. Nå er jeg ikke-lei igjen. Merklige saker...

.

09.10.2008 kl.16:37

Takk for kommentaren:) Når du betaler for et studie, den prisen du betaler, er det med bøkene også?

Rindal

09.10.2008 kl.17:18

Blått er finere enn gult ja, i hvertfall i dette tilfellet. Fjesboka tar ikke opp noe mye tid til meg, siden jeg var såpass anti-facebook før at nettverkene og vanene mine der er ganske små:P

Krema

09.10.2008 kl.18:02

Du er jo rene inspirajsonen,elr jg har jo hele tia sagt jg skl slette min mn har beholdt den så vi kan ha det morsomt med veggsnakk(ikek thomasveggen ia lgerie:P)mn nå skl jg slette min,må bare foreberede meg mentalt:P)

Helene

09.10.2008 kl.19:25

Jeg bestile en personlig dagsplanlegger til mamma i dag siden hun har vanskelig for å holde styr på alt:)

Trine mor

09.10.2008 kl.22:52

Hehe, Facebook er ikke særlig interessant nei. Men jeg må få sagt at Nettby er værre. ;)Hmm... Jeg spanderte mat på venninna mi. :)

Tove

10.10.2008 kl.03:55

Jeg er bare inne på facer'n om noen vil meg noe der inne. Altså om jeg får mail om at noen har sendt meg en melding eller lignendes. Skulle ønske jeg var sterk nok til å melde meg ut også, men det er en så fin mulighet til å holde kontakten med folk man ikek ser så ofte syns jeg. Blir liksom litt kulere når man kan se bilder etc, enn å sende en mail. meeeemen, jeg dilter nok etter deg en dag skal du se... hehe! ;)Og det å gjør noe fint for andre er så digg! Og det trenger ikke å være så mye heller. :)Svar: Haha, Søte, du er trofast nok du da! ;P Kanskje jeg må vise deg ALLE fjortisshootene mine, også har du noe å le av! hahaha!

Marie

10.10.2008 kl.10:19

Jeg har akkurat fått meg facebook, så har ikke gått lei helt enda. Det er nå riktignok ikke så mye å gjøre der inne, men kjekt å stikke innom av og til.

Sara

10.10.2008 kl.15:18

Flink du, Silje! Jeg har alltid sagt at jeg ikke liker det nettstedet, men dessverre har jeg blitt avhengig... Det er jo som du sa det faktum at man liker å se bilder av gamle og nye klassekamerater og skrive på wallen til folk man ikke har like mye kontakt med lenger.... Men en dag... En dag skal den bort!

Chalten

10.10.2008 kl.19:16

Jeg bruker ikke mye tid på nettsiden. Men det er praktisk å ha konoten, for å holde indirekte kontroll på hva folk legger ut av meg :p hehe

Tore Remi

10.10.2008 kl.19:41

Er i aller høyeste grad lei Facebook, men jeg føler liksom at jeg har litt mer kontroll over bildeflyten av undertegnede når jeg er der inne. Sånn sett trives jeg egentlig bedre her inne, for da er det bare meg som kan legge ut pinlige bilder av meg selv, hvis jeg ønsker det.Sist gang... hmm... jeg liker ikke å holde tellinga. Jeg har som prinsipp å utføre gode gjerninger/være hyggelig alltid. Men selvsagt kan jeg også gå i visse feller, eller befinne meg i et humør som ikke er formålstjenlig for hyggelige handlinger...

FashionistaB

10.10.2008 kl.19:47

skjønte ikke det du mente på kommentaren, men det jeg mente er at folk fortjener en ny sjanse i dette livet fordi du får ikke et nytt et det neste, og mener ikke om folk er snill eller slem, men sin tro til gud også videre, og du som er muslim burde jo skjønne hva jeg mener ;)

Linn Elisabeth

10.10.2008 kl.23:51

Jeg vurderte det faktisk tidligere idag! Rart å lese det du skriver, er slik jeg også tenkte. Var pga en venninne ble litt lei seg pga en annen venninne jeg hadde fått noen bomster av som hun ikke var på talefot med lenger pga noe JEG ikke har fått med meg osvosv, Bare dumt hele greia, og som du sier, jeg vet snart ikke hvem som er på vennelista mi eller ikke??!!Svar:takk! Jeg liker den også godt! Er det det ja? Sååå hyggelig da, jeg har alltid syns at Antiloper er flotte, så jeg ble glad den gangen de sa det og, men ennå kjekkere når du sier at det er et kompliment i Afrika :)HELDIGE deg, ja jeg skal absolutt komme innom deg, du kan være turistguide thihihihi ;)) Ellers ender jeg vel bare livredd i en køyseng utpå savannen slik som venninna m *ler* Kan tenke meg det er mange rare turister som skal oppleve altskens uten å tenke over hvor farlig det kan være :OHa en goood natt afrikanske prinsesse!

Tove

11.10.2008 kl.10:12

Haha, men det å glemme slike ting tar vel kaka!? ;P haha! Kjipern det der med kommentarerene du skrev som ble borte.... flere som har hatt det problemet... lurer på hva det kan være. Jeg skylder på blogg.no selfvfølgelig! haha! ;p

Birgitte

11.10.2008 kl.21:11

GUD jeg har så lyst til å slette min også, men jeg tørr liksom ikke. Da kan jeg jo ikke se eventuelle bilder som blir lagt ut (særlig de med meg som motiv!), + at jeg ikke ken følge med på jojo-forholdene til folk.

S

11.10.2008 kl.21:57

Tusen takk! Er helt enig med deg, sjekker bare facebook innimellom men det er jo sjeldent folk gidder å oppdatere lenger. Før fikk man jo friendrequest og notifications hele tiden. Likevel kommer jeg ikke til å fjerne meg helt da, jeg har et lite stalker-hjerte som liker å titte innom mindre gode venner innimellom:pHmm... må innrømme at jeg ikke kan huske sist jeg gjorde noe fint, eller, jeg husker det, men det begynner å bli uker siden. Bad person, haha. Man må huske å være snill og grei altså.

12.10.2008 kl.18:00

Genialt! Flott at du sletta. Følte meg jo litt aleine i verden da jeg gjorde d. Har i grunn ikke savna face´rn. ;)

eloquentia

15.10.2008 kl.00:27

Jeg var aldri lei PÅ facebook i første omgang. Bruker det til å lagre bilder av meg selv, fordi jeg skjelden smyger ut et eget kamera. Men MSN finner du meg aldri på. Hva gjør man der?

Maria

15.10.2008 kl.17:48

Svar: Er nok motivet som gjør bildet fint, ja:) Vanskelig å få et dårlig bilde med henne i..Jeg liker facebook, jeg. Elsker å se på bilder fra venner jeg ikke har så mye kontakt med mer, og gleder meg alltid til å se de andres bilder etter en event. Så kommer nok ikke til å slette på en stund, nei. Men bruker det ikke innmari mye ellers.

Feil

16.10.2008 kl.11:23

Jeg er alltid hyggelig mot folk. ALLTID. Nesten. Sjelden. Men også ganske mye, samtidig som jeg ikke er det i det hele tatt. Jeg er hyggelig uten at folk vet om det. Så når jeg forlater en person, så tenker personen "shit, hun var hyggelig" selvom jeg egentlig stod der og skjelte ut personen. Nettopp.

Skriv en ny kommentar

hits