Lappeteppe(warning! inneholder bilder av outfit!)

I dag skulle jeg tilby dere en reise i en gjennomsnittlig algerers hode. Vi skulle besøke den delen av hjernen som holder orden på følelsene og meningene om terrorisme og ledelsen. Vi skulle sammen lære en hel masse om hvordan den alminnelige algerer takler tilstanden i landet, og hvilken innvirkning dette har på måten livet blir levd. Men, jeg beklager å måtte si det. Det blir ikke et slikt innlegg i dag. Dette grunnet endel snublesteiner og ubehageligheter som kom i veien.


I stedet velger jeg å lage et lappeteppe av et innlegg. Jeg liker lappetepper. De er (ofte) fargerike, gode og trygge å tulle seg inn i. Også er de satt sammen av små deler som til sist blir ett. En form for samhold. Jeg er ikke flink til å sy. Men jeg liker å sette sammen bokstaver. Et lappeteppe av bokstaver kan bli fint! Dessuten har jeg planer om å legge ut et bilde. Et antrekksbilde. Dette er mitt favoritt antrekk, og veska til er min favorittveske. Jeg legger ut bildet nå med én gang, siden jeg allikevel har begynt å snakke om det.


 ali og co 073ali og co 076

Både veska og skjørtet er kjøpt på et bruktmarked. Jeg har mistanker om at de faktisk er fra under krigen. Jeg får sterke assosiansjoner når jeg bærer veska, og er ganske sikker på at om den hadde hatt muligheten, ville den fortalt en hel historie. Denne historien har jeg fundert på mye.

Den andre delen av lappeteppet skulle være en prisutdeling. Jeg ble nemlig tildelt to hele priser av to medbloggere for ikke veldig lenge siden. Etter talene under prisutdelingen å bedømme er jeg nå, siden jeg tok imot awardsa, pliktig i å dele ut hele syv priser. Jeg hadde planer om å gjøre det i dag. Men denne planen gikk også i dass. Ganske enkelt fordi jeg er alene om jobben å peke ut vinnere, og jeg akter å være rettferdig. For å være rettferdig må jeg lese store deler av hver blogg jeg har på vennelista mi her inne. Det er nemlig bare disse som blir tatt i betraktning. Jeg har ikke kapasitet til mer.

oscar

Siden jeg nå sitter her og intensivt leser blogger, har jeg lagt merke til at det er mange som er glade i t-skjorter. Det er jo ikke så rart, t-skjorter er flotte plagg. Flottere når det er varmt. Og flottest når det er trykt morsome eller søte logoer på. Dette er min favoritt av de jeg har.
                               
s5030367


For dere visste vel at det var kokain i Cola før?! (for the sake of Jack of Diamond)


Lappeteppet ble visst av stoff allikevel.

I går kom jeg på noe morsomt. Rock-Smile er nemlig flink til å gi ord en ny og mer sannsynlig mening. I går gjorde jeg det samme. Og Rock-Smile foreslo jeg skulle legge morsomheta ut på bloggen min. Det gjør jeg nå.

Nysgjerrig = en gnien ATCHOOOO!

Bonus-lapp: Jeg hadde en merkelig drøm i natt.. Jeg stod nemlig på et marked og solgte parterte hender og involler i løsvekt. Psyko måte å dra inn penger.


1. Hva er ditt yndlingsplagg?

2. Hva er den verste måten du har skaffet deg penger på?

3. Hva er ditt beste skjellsord? Mitt er skorpeskolt.

14 kommentarer

Malin

22.08.2008 kl.16:26

1 - mitt yndlingsplagg er en blend dongeribukse!2 - er ikke helt sikker jeg ass. tatt fra sparebøsjen kansje?3- har ingen spesielle. bruker forbanna taper mye da x)

Frk Himmelblå

22.08.2008 kl.16:29

digger klærne! halve skapet mitt er fra loppis, sklle ønske jeg visste alt om alt jeg har...Yndlingsplagg nå er ... de nye grå skolettene mineMå være.. hm nei aldri gjort no kjipt for penger.Litt fantasiløs på den fronten så faen går liksom igjen:/

Tone

22.08.2008 kl.17:05

stilig :D

Fredrikke

22.08.2008 kl.18:09

1. superman t-skjorta mi (og den er ikke sånn vanlig superman t-skjorte. den er oransj med bilde av superman)2. jeg har ikke gjort noe kjipt for penger.3. shit sier jeg :putrolig fint antrekk!/fredrikke

Solfrid

22.08.2008 kl.18:16

Fint antrekk :)

Lotte

22.08.2008 kl.18:39

1. Tror det må være den ene kjolen min..2. Jeg stjal penger fra sparegrisen til lillebroren min (jeg har betalt tilbake)3. Fakkern er nok det skjellsordet jeg bruker mest.Jeg likte virkelig det skjørtet der! Når jeg tenker meg om har jeg et lignende skjørt, som er på en måte min favoritt. Hm.

Tove

22.08.2008 kl.20:24

Skal nok gi dere en full oppdatering... hehe! Ja, det er nettopp det. Jeg ønsker ikke å legge ut absolutt alt på bloggen min. Det er jo såvidt jeg skriver om hva jeg syssler med til tide og utide! ;) Jeg kan godt skrive om mine meninger og litt sånne personlige ting. Men jeg føler at ingen er egentlig interessert i å lese 100% om meg, livet mitt og tankene mine! :P hehe! Og som sagt så ønsker jeg ikke å utlevere meg totalt på den måten heller... Så det går opp i opp.Wow, du virker utrolig høy og flott! Outfitet var veldig retro og kult! :)1. "Yeans"-bukse fra !Cubus!. Slimfit med gullsømmer. *elsk*2. Første sommerjobben jeg hadde satt jeg i en åker og plukket jordbær. Men det var litt gøy egentlig også siden vi hadde jordbærkrig når sjefen snudde ryggen til oss... haha!3. eeehm, det var faktisk et veldig vankelig spørsmål... Jeg bruker tulling mye. Og f*** blir jo brukt hyppig her borte... ;p Jeg må prøve å disiplinere meg selv litt bedre for jeg har begynt å si det i sammenhenger hvor det ikke passer seg også... o_O haha!

Håkon

22.08.2008 kl.21:40

1. Det var Tool-t-skjorten min, men den er så slitt og utvasket at jeg ikke bruker den lenger. Nu har jeg dessverre ingen favoritt, men har planer om å dra på en skikkelig t-skjorterunde en dag :)2. Hmmm, det eneste jeg kan komme på nå, var da jeg som liten gav blomster til gamle mennesker i håp om å få penger tilbake. En annen gang solgte jeg stein og pinner som jeg hadde malt. Den dagen tjente jeg 20 kroner.3. Har egentlig ingen faste skjellsord jeg bruker. Om man rakker altfor hardt ned på andre ved å bruke skjellsord, virker man egentlig bare ikke annet enn dum, og da foretrekker jeg å heller forklare hvorfor jeg ikke kan fordra en person, fremfor å si "Fyfaen for ei jævla fitte!", liksom.

Tove

23.08.2008 kl.00:29

Haha, veldig morsomt når man begynner å tenke på det ja... Hvor langt de har tatt det ved å få retten til å samtykke med at de er en religion osv.... ;p Jordbær er jeg svak for... men fløte.. namnamnam!! :D Gode minner ja, sånn egentlig.. hehe! Veldig kos å høre at du syns bloggen min har en liten underholdningsverdi! :) Og for hvert innlegg som du sier... føler presset nå altså.. haha! j/k! ;)

Sick Susie

23.08.2008 kl.00:45

Endelig hadde jeg tid til å sette meg ned og nyte bloggen din :-) Jeg har sagt fra meg frivilligarbeidet som fadder for nye studenter så nå kan jeg ta livet med ro og bruke tid på det jeg har mest lyst til, akkurat når det passer meg.Veldig sjarmerende antrekk må jeg si :-) Likte ganske godt den veska jeg også!1. Hva er ditt yndlingsplagg?- Palestinaskjerfet mitt. Det er stort og varmt nå når jeg er syk. Dersom jeg er litt kald så kan jeg bruke det som teppe også, hehe. Flott å kunne bruke plagg til flere ting.2. Hva er den verste måten du har skaffet deg penger på?- Stjal fra mamma...3. Hva er ditt beste skjellsord?- Jeg har flere: "Fetta på haikjæften" og sloghora er vel blant mine topp 10, men de brukes ikke akkurat så ofte :-p Favoritten er vel det relativt normaliserte ordet; Faen. Enkelt, men forståelig.Takk for herlige kommentarer. Er så godt å vite at det hvertfall er ett annet menneske i verden som er enig med meg i alle mine prinsipper. Kan ikke helt begripe hvorfor det er så negativt å være prinsippfast...

Rock - Smile

23.08.2008 kl.14:55

Genialt innlegg :)Det var annerledes, du spiller på flere strenger ser jeg :)

Birgitte

23.08.2008 kl.19:36

1. Det må være den nye kåpen min. Eller den gamle slitte olabuksa mi, som faktisk ER slitt ned, ikke bare kjøpt med "washed" look.2. Jobbet som pengeinnsamler til veldedighet (og fikk 35% selv).3. Aner ikke, jeg er halvt nordnorsk så det er nok mye. Men det jeg bruker mest er instiktivt FITTE når jeg slår meg eller blir sur. Aner ikke hvorfor. Og Chupa me la polla gjilipolla (husker ikke helt hvordan det skrives, er en stund siden jeg hadde spansk).

Tore Remi

25.08.2008 kl.11:01

Skorpeskolt? hehe... innovativt skjellsord. hehe... jeg bruker ofte særdeles gjennomsnittlige skjellsord, men når jeg er i det interne hjørnet så begynner jeg setningen med "trynet ditt er..." og forstetter med det siste poenget til den som mottar fornærmelsen. Veldig internt mellom meg og en kompis.Mitt yndlingsplagg er faktisk det jeg finner først i skapet og ser sånn nogenlunde ut. Så enkelt og greit. Vel, jeg sier bare salg av roser og litt overskudd til meg selv i tillegg til provisjon. Men de fikk et sabla godt bidrag allikevel. Jeg sliter enda med dårlig samvittighet, for å si det sånn...

25.08.2008 kl.16:27

Tusen takk for kommentar :)Glad for at andre liker novella mi:)

Skriv en ny kommentar

hits