Noe spesielt


Dette innlegget skal dedikeres til en person som ifølge meg og min viten, er den viktigste personen i mitt liv. Hun har en egen evne til å få meg til å smile, hun er en evigvarende lytter og en av de sjeldene man ikke engang tør håpe på eksisterer. Dette er jenta jeg godt kunne levd livet ut med som partner. Hun gjør kjønn uvesentlig og gjør meg til tider usikker på min legning. Hennes godhet og tolmodighet har inspirert meg i snart ti år.
Som unge fikk jeg høre at jeg burde være mer som henne. Nå skulle jeg ønske jeg kunne bli det. Hun er morsom, smart og godhjertet. Hun er målbevisst og sterk. Hun vet hva hun vil, og vil dedikere livet sitt for å hjelpe andre. Hun ville aldri nølt med å gi ifra seg det hun spiste på om hun så tegn til sult hos andre. Samtidig er denne jenta sterk og lar seg ikke pille på nesa.
Jenta mi har en unik evne til å gjennomskue løgn. Det lille av hat som finnes i hennes sinn er for det meste rettet mot løgn. Hun lyver aldri. Hun kan ikke lyve og har ingen interesse av å lære det heller.
Hun er en av de svært få som jeg elsker. Dette har hun fortjent. Hun støttet meg gjennom tider og vanskeligheter jeg aldri trodde jeg skulle bli kvitt. Da jeg lå alene i mørket var hun der. Ingen forstår meg som dette mennesket gjør. Få kan røre meg så dypt som hun kan.
Jeg trenger aldri fortelle det jeg føler. Hun vet det. Ofte vet hun hva jeg føler før jeg vet det selv. Hun har en telepatisk forbindelse med min underbevissthet. Den ultimate tryggheten jeg føler overfor henne er unik. Ingen kan bruke min tid på teite argumentveksliner som hun. Å diskutere latternormer og nyoppdagede teorier som i alle år har vært allmennkjent er hennes spesialitet. Jeg får aldri nok av hennes patetiske forsøk på å få meg til å støtte de absurde meningene hennes. Jeg smiler bare jeg tenker på det.

GRATULERER MED DAGEN KARIMA!!


1. Hvem er den viktigste personen i livet ditt (utenom mamma, jeg har sett bort fra mamma i dette innlegget-hun er selvfølgelig viktigst)?
2. Hva er spesielt med denne personen?
3. Ønsk Karima grattis med dagen'a! ;)


                                                                                                   

22 kommentarer

Krema

22.07.2008 kl.21:37

Silje nå GRÅTER jeg!!!!!!!:O det er bare det nydeligste ever!!!elsker deg høyest kjære!!!er speechless..resten over msn ass!!nuss

Krema

22.07.2008 kl.21:39

la oss gå sammen imot latternormene når jeg da sier at dette er en god latter mohahaha!!:P elsk

African Queen

22.07.2008 kl.21:50

:O Du, du, du gråter :ONei altså, nå får jeg også tårer i øynene (og på kinnene)... Elsker deg :) Ps, dropp den, jeg gåkke med på'n! ;)

Krema

22.07.2008 kl.22:49

mohaha god latter!!!!!!starter protesttog en dag inchalah

Sara

22.07.2008 kl.22:54

Kunne ikke vært mer enig!!!!! Finnes ingen andre som Karima!Gratulerer masse med dagen vennen

Sick Susie

22.07.2008 kl.23:26

1. Hvem er den viktigste personen i livet ditt (utenom mamma, jeg har sett bort fra mamma i dette innlegget-hun er selvfølgelig viktigst)?- Sånn bortsett fra at jeg er den viktigste personen i livet mitt, så klarer jeg ikke å velge. Jeg har så mange gode venner og de er alle unike og spesielle. Helt fantastiske mennesker er de alle sammen. Adrianne, Tommy, Ida, Audun, Jill-Mari, Christel, Frode...2. Hva er spesielt med denne personen?- Se overfor!3. Ønsk Karima grattis med dagen'a! ;)- Gratulerer med dagen, Karima :-)

Sick Susie

22.07.2008 kl.23:56

Hehe, ja du får sikkert bestilt den på www.tanum.no :-)

Jeg betalte bare usle 25 kr for den, men det var på salg hos Akademisk Kvarter, vår fantastiske bokhandel på universitetet. Jeg elsker salg!Alle burde ha mange gode venner, hvertfall alle snille mennesker! :-)

Frode

23.07.2008 kl.00:18

wow, hadde ikke forventet at DU skulle glede deg til den egentlig.Ja, det er kjedelig at det er døden som skal til for at folk forstår hva de er. Man skjønner vel som vanlig ikke hva man har før man har mistet det...Takk! Laga'n sjæl! ;)

Sick Susie

23.07.2008 kl.00:48

Jeg sliter også med betennelse i muskel- og senefester uten at jeg har fått noen særlig beskjed bortsett fra å ta smertestillende som inneholder betennelsesdempende. Har du bestemt deg for hvor du vil studere og hva? Nysgjerrigpetra her :-pKaktus er en veldig god idé for meg også tror jeg. Eller så får jeg skaffe meg en elefantyukka! Ingen av de plantene trenger særlig mye vann og det passer meg perfekt ;-)25 kr er en lekker pris for en god bok ja. Hehe, skal ikke klage på slikt :-)

Sick Susie

23.07.2008 kl.10:45

Åh, ja jeg trodde kanskje du plutselig hadde bestemt deg for å pakke og reise, hehe. Det virket litt "rushed" så jeg måtte bare spørre vettu :-p Men NKI er sikkert kjempeflotte greier det! Så vet du litt hva du har å gå til når du skal bestemme deg. Men bare husk at det er en helt annen og mer inkluderende følelse å gå på et universitet, kanskje spesielt her i Tromsø. Det er en helt utrolig nærhet mellom studenter og forelesere som jeg tror man har vanskelig for å finne andre steder. Dersom du bestemmer deg for å komme hit så skal hvertfall jeg stå og ta deg i mot :-) For jeg har bestemt meg for å ikke legge ned bloggen ;-)

fredrikke

23.07.2008 kl.12:35

ja. det er fantastisk.hvis du gir meg mailen din, så kan jeg sende deg adressen min :)det hjelper jo å prøve.duplo er noe av det fineste jeg veeet :)/fredrikke

fredrikke

23.07.2008 kl.12:53

så bra at bloggen din gjør deg glad.slike ting gjør meg glad :)bloggen din er kjempefiiin./fredrikke

Håkon

23.07.2008 kl.13:33

Tonje kom med et veldig godt svar på dette, nemlig at tattoveringer og piercinger er å finne i mange flere miljøer enn f.eks brystimplantater, og at det derfor er mer akseptert.Jeg vil heller si at 20% er utseendet, og resten er utstråling og personlighet. Om jeg ser en jente som er ufattelig pen, vil hun være "hun pene", men om jeg en dag kommer i prat med henne, og hun viser seg å være skikkelig kjedelig, blir hun plutselig "hun kjedelige", og er nærmest fratatt sitt utseendet fordi jeg ser på kjedeligheten som noe som veier tyngre enn penheten. På den andre siden kan jeg lett synes at mange mindre pene mennesker fremstår som veldig pene, fordi de utstråler selvtillit og hygge. Det blir jo sånn at etterhvert som man blir kjent med folk, så ser man ikke lenger utseendet, man ser bare et fjes og en kropp man forbinder med en personlighet, og da er det jo personligheten som blir det mest avgjørende for om man synes en person er pen eller ei.(PS! Svarer i egen blogg, men vet ikke om du har sett det ennå, så jeg tenkte jeg skulle si ifra)

Marie

23.07.2008 kl.15:18

1. Hvem er den viktigste personen i livet ditt (utenom mamma, jeg har sett bort fra mamma i dette innlegget-hun er selvfølgelig viktigst)?Kan jeg svare to? Bestevenninne Mette og kjæreste Håkon.2. Hva er spesielt med denne personen?Jeg kan fortelle absolutt alt til Mette, og jeg vet hun vil støtte meg hvis jeg trenger det. Håkon gir meg en kribling i magen som ingen andre klarer, og han er jo dessuten utrolig kjekk. 3. Karima var et fint navn... Gratulerer med dagen, Karima! :)

Rindal

23.07.2008 kl.16:29

1. Fire på topp: Melisa (bestevenn). Vegar (kjærste) Elisabeth (sjelevenn). Børre (Pappa).2. Ohmy, det kunne jeg skrevet en avhandling om!3. Er jeg for sent ut? Congrats Karima!

Frode

23.07.2008 kl.18:47

Nettopp. beklager. Det eneste "gale" jeg har gjort når jeg tenker meg om er å innrømme at jeg hadde fordommer. De gikk ut på at jeg så for meg at du likte mer "kvalitative" myter fremfor tegneserier, og spesielt filmatiserte sådane. Men kult at du liker begge! superhelter er egentlig mest nostalgi for meg, og å gjenta troen på dem blir en liten reise tilbake til barndommen.

Fredrikke

24.07.2008 kl.01:01

tøft tøft tøft.forresten, jeg hadde svart på spørsmålene dine, hvis ikke de var så vanskelig. jeg skal tenke på det lenge. :)/fredrikke

Fredrikke

24.07.2008 kl.01:11

jeg gleder meg.gleder meg allerede :)jeg skal skrive svaaar :D/fredrikke

Hundrings

24.07.2008 kl.01:57

Da har du lært helt riktig, men det gjør det jo vanskelig for deg å tro på noe som helst...

Sick Susie

24.07.2008 kl.10:43

Svar på missionblog.eu: Hehe, regner med vi kjenner hverandre enda bedre neste høst så det burde da ikke være noe problem :-) Da har jeg studert ved UiT i 3 år, slik at jeg kan være en god hjelp til alt du lurer på. Er fadder/ buddy både for norske og internasjonale studenter i år, så jeg skal vise de rundt i hele august :-) Det er utrolig givende og kjempegøy!

Sick Susie

24.07.2008 kl.10:56

Svar på Homofili: Jeg er ganske enig med deg i at det er menneskene som tolker de ulike religionene som står til ansvar for de ulike tolkningene, men det skal også sies at man trenger nye tolkninger av alle religioner. Man kan ikke slavisk følge Bibelen, Toraen eller Koranen for der står det ting som er gammeldagse og det står skrevet mye fælt i alle religioner, om vold mot mennesker, om ofring av dyr o.l. Jeg tror at mange religiøse er redde for forandringer, men det faktum at de vegrer seg mot forandringer faktisk gjør at mange enten forlater religionen og starter sin egen - eller at de rett og slett mister troen på at det kan bli fred i deres land/område. Det er utrolig trist at det skal være slik og derfor håper jeg Norge kan fortsette å spesialisere seg på fredsarbeid under FN og ikke dilte etter USA og NATO som om vi bare er en lilleputtstat á la Lichtenstein. For vi har makt til å klare å stå nøytrale og vi klarer oss bedre uten å være en del av EU :-)Når det kommer til Obama, som du sier du ikke vet så mye om, så er han den desidert beste kandidaten av alle som har vært i USA på lenge! Det er ingen tvil om at det er den mannen jeg ønsker meg til makten i USA, men akkurat saken mellom palestinere og Israelske jøder hadde jeg forventet en litt annen holdning til, så jeg må si jeg ble skuffet. Men nå skal det også sies at selv Obama er mer konservativ enn Norges FrP og Høyre... Det er en faktisk allikevel en ganske stor forandring for USA om de får Obama til makten som er så ung og i tillegg er mørkhudet :-)Det er trist at de fortsatt er så konservative, men gjør Obama en god jobb for den amerikanske økonomien så vil kanskje neste president være en kvinne og enda mindre konservativ. Vi kan bare håpe denne forandringen i det amerikanske samfunnet ikke bare er et forbigående blaff!

Hundrings

24.07.2008 kl.17:44

Innlegget var ikke pyntet på! Så det så!Vi var i Jotunheimen. Dag 1: Reise til Oslo - Gjendesheim - Gjendebu, overnatting på turistforeningshytte. Dag 2: Gåtur opp Bukkelægret og ned til Memurubu, overnatting på Memurubu turisthytte. Dag 3: Gåtur Besseggen tilbake til Gjendesheim, reise - Beitostølen - Fagernes - Oslo - Tønsberg. Slik så det ut.Hyggelig at du likte bildene!

Skriv en ny kommentar

hits