På beina igjen

Nå har jeg, i tre dager og tre netter, vært syk. Å være syk er dønn kjedelig. Ikke fordi en får pleie og slipper daglige plikter, det er nemlig bare deilig. Det som er kjedelig er at en ikke får gjort det en liker å gjøre. Utenom å se på TV og å sove, jeg liker begge deler og har det med å gjøre dette mens jeg er syk.

Det kjedelige og faktisk triste, er at en ikke kan gå for mye ut. Nå er ikke jeg personen som løper ute til alle døgnets tider, det er heller ikke sosialt akseptert her jeg befinner meg, men jeg hadde planer om en shoppingtur samt endel besøksrunder i tillegg til ett tannlegebesøk. Dette fikk jeg altså ikke utført. 

                                    22806817128a36b4034a

Når jeg er syk blir tankene og ideene mine slukt av en eneste tåke. Rett og slett tett i pappen. Dette er lite gunstig i en stund som denne, da jeg har fått det for meg at jeg skal være småforelsket. Som de fleste vet bør en skrive endel kjærlighetsdikt og slikt, om ikke til personen, for seg selv. Bare for ikke å bryte med det normale småforelskelsesmønsteret.

I dag sitter mesteparten av den arabiske befolkningen foran TV skjermen. Hizbollah bytter fanger, både levende og døde, med Israel. En stor begivenhet for befolkningen i mange land. Selv venter jeg på at disse fem levende fangene skal fare over den røde løperen.

Nå som jeg er på beina har jeg planer om å sette en bolledeig. Så blir det kanelsnurrer til kaffen i dag!

1. Hva er trivelig med å være syk?
2. Har du fulgt med på fangeutvekslingen mellom Hizbollah og Israel? Synspunkter?

8 kommentarer

Sick Susie

16.07.2008 kl.17:59

1. Hva er trivelig med å være syk?- Ikke noe som helst er trivelig med å være syk :-/ Man føler liksom at man går glipp av alt som skjer (selv om det kanskje ikke skjer all verden) og man har rett og slett ikke krefter i kroppen. Du har helt rett: Det er dønn kjedelig!2. Har du fulgt med på fangeutvekslingen mellom Hizbollah og Israel? Synspunkter?- Det der er en veldig vanskelig ting for oss utenforstående å begripe og jeg prøver å ikke være enda en "forståsegpåer", men man kan ikke la vær å kommentere det heller.Jeg har alltid vært motstander av Israel så jeg har sympatisert med både palestinerne og Libanon, MEN jeg mener ikke at måten noen av disse menneskene har oppført seg på burde anerkjennes som riktig. Det skal også sies at jeg ikke har noe mot jøder generelt, men Israelere. Nå har Israel fremstilt både palestinerne og libaneserne som terrorister så lenge at mediene ikke engang er kritiske til denne misbruken av ordet, nå kan vi se hvem som dreper flest, hvem som virkelig driver terror mot sine medmennesker.For de menneskene som er berørte vil jeg si at det er på tide at de døde endelig får hvile. Det er jo klart at alle døde skal begraves der de hører hjemme!

Blingvild

16.07.2008 kl.22:13

Ein knivmann er godt å ha. Ein fin ting du kan bruke for å sette eksempel.

Rindal

16.07.2008 kl.22:48

1. Jeg er aldri syk! Helt sant!2. Jeg har fulgt med, men er for trøtt til å begi meg ut på et så vansklig emne nå..sosorry. Haha :P

ISABELDESIREÈ

16.07.2008 kl.22:55

Sykdom er ikke bra! Man har masse tid, men kan ikke bruke tiden. Ikke engang for å gi utspring for sine kreative sider, som fks. ved å skrive, fordi hodet nekter å samarbeide.. Kjedelige saker altså! 1. Trivelig med å være syk? Vel, som du sier: slipper å gjøre ting, og får pleie. Bortsett fra det så er det vel ikke så mye annet trivelig med å være syk, med mindre man er sånn syk at man faktisk kan gjøre noe artig hjemme.. 2. Jeg har aldri hørt om det, jeg. Jeg følger ikke noe med hva som foregår i verden nesten, fordi jeg rett og slett ikke bryr meg.

Krema

17.07.2008 kl.23:46

jo bryt med de såkalt normale småforelskelsemønstren!!!!

African Queen

18.07.2008 kl.01:43

Too late.... Hva med å redde en stakkar mens hun lever?! Drukna. Visste u at fiksene eter øynene av folka som har drukna først? Og at om en pers ligger for lenge i vann går'n i oppløsning?!

Tore Remi

18.07.2008 kl.01:48

1. Det triveligste med å være syk er oppmerksomheten. Medaljens bakside er at man ikke føler seg helt fit for fight, noe som alltid er en nedtur. Men av og til syntes faktisk jeg det er litt deilig å være sjuk, man får liksom et kort lite inntrykk av at man ikke er immun mot alt, ikke udødelig på en måte.2. Det er en skam å ikke bry seg om Midt-Østen i dagens samfunn, men jeg klandrer de ikke. Det er mye å sette seg inn i. Utvekslingen mellom Israel og Hizbollah er en farse uten like. Døde israelitter mot levende Hizbollah-medlemmer? Jeg er ingen fan av hverken Hizbollah eller Israel, men fatter'n har vært i Lebanon og sett hvordan det funker. Begge parter er like rabiate. Både Hizbollah og Israel tar ikke fem flate for å "uheldigvis" knerte en FN-utsending. Jeg mener mye om emnet, men det er nok best jeg lar være en diskusjon, da jeg lett kan holde på i evigheter.

Marie

18.07.2008 kl.10:51

1. Hva er trivelig med å være syk?Når det er skole - at en får sovet lenger. At du som regel får TV´n for deg selv. 2. Har du fulgt med på fangeutvekslingen mellom Hizbollah og Israel? Synspunkter?Har ikke fulgt med på det, nei.

Skriv en ny kommentar

hits