Skriverier for utsettelse av trening....

Sitter her i mitt nesten ubrukte treningstøy. Jeg sitter faktisk å spiser karameller og sjokolade. Og, nei, jeg har ikke trent! Jeg prøver desperat å finne på unnskyldninger til ikke å trene. Først måtte jeg ta et krisefotbad og pedikyr. Deretter syntes jeg synd på hendene mine og gav de en rask masasje, neglene måtte selvfølgelig også pyntes på.
I går hadde jeg besøk av min kjære venninne Selma, vi kjøpte litt for mye godteri, så det er bare min plikt å spise det opp. Kan jo ikke ligge i skuffen og smelte i varmen heller! Dessuten er det evigheter siden jeg har vært inne på bloggen, eller egentlig to dager. Det er uansett på høy tid med et uinteressant innlegg. 

Cluedo er faktisk et morsomt brettspill. Jeg liker brettspill, har alltid likt stemningen som følger med at ca seks personer sitter rundt et brett og kaster terninger etter tur før de flytter brikkene fram og tilbake.  Før spilte jeg mye. Fikk et nytt spill til hver gi-gave-høytid, det var tradisjon at alle ble med å spille etter at de andre gavene var pakket opp. Nå er det nesten ingen som vil spille. Jeg får som oftest myke pakker eller elektroniske saker som jeg egentlig har gått å sikla etter lenge. De gangene jeg har tatt mot til meg og spurt om noen blir med på en runde ludo, blir jeg ledd av. PlayStation og Xbox er sååå mye kulere. For ikke å snakke om Wii.

Nå har jeg spist opp sjokoladen og karamellene. Innlegget ser passe feridg ut også. Slenger bare på noen spørsmål som visst skal lokke lesere til å kommentere, også tar jeg på meg skoa. For nå må det jogges!


1. Er du motivert til å trene? 
     Hvis ja: hvordan i alle vide verden?!?!
2.Liker du brettspill? Hvorfor?

                           jogging

15 kommentarer

Frode

01.07.2008 kl.22:16

Jeg er motivert for å trene. Delvis fordi jeg hater kroppen min litt sinnsykt intenst akkurat nå, og fordi jeg synes det er ganske greit å trene... når man først kommer igang. Har faktisk tenkt til å få meg treningskort (sommertilbud) i tønsberg i morgen. hvis jeg får stått opp tidlig nok...Jeg liker brettspill! Men jeg liker twoplayer på konsoll bedre. Det beste brettspillet jeg har prøvd nylig er 'Disney-trivia' - Trivial Pursuit (eller TP som jeg er vant til å kalle det..) à la Disney. Veldig kult og bra. Men det er spørrespill da.Kjenner en fyr som har bekjente som er i 'brettspill-miljøet'. Helt sykt. et par av de kara har mer enn 200 brettspill HVER. insane. men sikkert gøy. De lager sine egne helt proft og greier...

Frode

01.07.2008 kl.22:33

Alle tror jeg går barbeint... Nei, så alternativ er jeg dessverre ikke. Jeg bruker sokker i skoene (ja, jeg bruker sko) og skifter dem hver dag, i likhet med undertøyet mitt (jaaaa, jeg bruker undertøy også, okey?!)hehe;)

Krema

01.07.2008 kl.23:32

haha for meg hadde det gjerne vært omvednt:trening fro å utsette skriverier:P...jaja mensann så duv il trene mn hakke motivasjon,,wow shocker:P det er vel bare å si til seg selv:Tren!! SLIK AT DU PASSER FAVORITT JEANSA DINE:p ikek at du ikke passer hvilken somhelst bukse,din tinne tinne elsking...

Krema

01.07.2008 kl.23:33

btw u look sassy i short og trøye mens svetten renner på bilde der:P

African Queen

01.07.2008 kl.23:34

Jo takk, Krema! Jeg er enig.

Frode

01.07.2008 kl.23:59

hoho, trivelig kommentar..Jeg ser ikke på sokker som undertøy, fordi det er tøy nok. om du skjønner. Sokker er et ord for korte tynne strømper, og strømper faller etter min mening under samme kategori som genser for eksempel. Under genser bruker man undertøy, og derfor (etter denne kategoriserende miniteksten) burde det finnes undertøy til å ha under sokkene. Folk forveksler sokker med undertøy fordi det ikke finnes så mange typer undertøy for føttene. og nei, jeg mener ikke sokkene er undertøy for sko. Sko er fottøy, ikke klær. Funksjonene blir i overkant forskjellig. ( jeg føler at jeg legger frem argumenter jeg kunne vært totalt uenig i, men akkurat nå mener jeg altså dette ;)

Det er overraskende viktig for meg å få dette med sokker på det rene. Rene sokker. HAHAAHA!Er du buddhist?

Frode

02.07.2008 kl.00:36

leser moren din bloggen MIN?Du har helt rett! Jeg gleder meg til å få det i posten :b lover polaroidbilder på bloggen ;)

Frode

02.07.2008 kl.00:46

haha, du får hilse moren din og si at hun er kulest som leser bloggen min (av mødre altså;)Kommenterer hun? i såfall; hva kaller hun seg?WHAT? silje in africa?

Frode

02.07.2008 kl.00:51

da må du ikke blogge nå!!!! vær i afrikas virkelighet! ikke norges! hils gutten som skal til å løpe forbi deg i morgen fra meg. Gi han en klem og si at han er verdifull. I dear you ;)

Tore R.

02.07.2008 kl.09:37

Det er enn sann sport i seg selv, det å utsette treningen! :p Hehe... Takk for sist kommentar forresten...

Miriam

02.07.2008 kl.23:14

Takk takk! 1. Det varierer enormt. Når jeg er det har jeg bare lyst til å se bedre ut.2. Ikke i det hele tatt, kan strekke meg til ludo nå og da...

Hansa Miller

03.07.2008 kl.03:51

1. Jeg trener masse, det er viktig å holde meg i form fordi jeg spiller innebandy. Det er en fantastisk motivasjon å kunne arbeide mot mål.2. Jeg har et sånt sett hjemme som jeg fikk ganske billig sju spill i ènStigespill, Damm, Mølle, Ludo, Ordleken, Hattespill, Backgammon (ja det har jeg egentlig aldri skjønt).

Håkon

06.07.2008 kl.13:32

1. Ja, fordi jeg skal i militæret om under 3 måneder, og er redd for å få belastningsskader, i tillegg til at det ikke er spesielt gøy å være svakest i gruppa. Nå kommer jeg neppe til å være det, men sånn i det hele tatt er det fint å klare de oppgavene man blir satt til, og da kan fysisk styrke komme godt med.2. Jeg ELSKER brettspill! Data- og konsollspill er også ganske artig, men det er lite som slår det fellesskapet som oppstår gjennom brettspill (kunne gjort dette langt fyldigere, men er trøtt og sliten).

Anonym som likte bloggen og spørsmålene

06.07.2008 kl.21:44

1. Er du motivert til å trene?

Hvis ja: hvordan i alle vide verden?!?! Ja, jeg trener litt av og til og motivasjonen er rett og slett fordi at jeg tenker på hvordan jeg blir seende ut etterhvert og hvor vant jeg blir til det. Jeg hører på musikk samtidig, det er også stor motivasjon! 2.Liker du brettspill? Hvorfor? Ja. Det er så koselig med fellesskapet og hele greia. Rett og slett litt nostalgi.

African Queen

06.07.2008 kl.22:15

Brettspill taler strengt talt ikke for fellesskapet! Der er alle alene, alle mot alle ;)Joda, du har nok rett allikevel.

Skriv en ny kommentar

hits