Music- for your soul

Det er mye som foregår her på blogg ser jeg. Nå har noen, eller veldig mange begynt å "tagge" folk. Jeg ble nettopp tagget av Nilei og hennes kjære Bruce. Usikkerheten på hva jeg burde gjøre nå kryper oppover ryggen på meg, og jeg blir rett og slett smånervøs.

Spørsmålet dreier seg om musikk og itunes, såpass har jeg fått med meg. Jeg hører selvsagt på musikk, men bruker ikke itunes... Jeg vet ikke om det har mye å si, eller om jeg nå bare skal ramse opp de mest spilte sangene på PCn min. Jeg skulle gjerne valgt å gjøre dette, men ettersom jeg nettopp har flyttet inn på denne maskinen har jeg minimalt med det meste. Derfor velger jeg å si et par ord om musikk jeg liker godt. Om dette er mine desiderte favoritter, eller om de er de sangene jeg hører mest på for tida, skal jeg ikke si for sikkert, men de er alle bra musikk som flere burde ta seg tid til å nyte.

-Enigma

Jeg vet pinlig lite om bandet og menneskene bak musikken. Det jeg er sikker på er at hver og en låt er en reise i seg selv. Musikken kan oppfattes mystisk, avslappende og er (for meg) rett og slett genial. Jeg hører mye på Gravity of Love, The principles of Lust, Crystal Tears og The dream of The Dolphin. Selvom det meste fra dem er mer enn bra.

-Apocalyptica

Vet minimalt om folka bak denne musikken og, men har skjønt utifra musikkvideoene at de er en gjeng langhårete mannfolk som spiller cello hele gjengen. De er vel mest kjent for å spille Metallicas musikk (som jeg også liker å høre på), bare med cello altså. Fascinerende! Mye av det de spiller er deres verson av andre metallbands musikk. Min favoritt er deres verson av Nothin' Else Matters.

-Bob Marley vet de fleste endel om, jeg er altså meget glad i hans musikk.


Har oppdaget at jeg har sansen for klassisk musikk også.
I det siste har jeg hørt endel på Vivaldi, Mozart og Beethoven. Ekstremt avslappende musikk!


Der sier jeg meg fornøyd, i og med at jeg ikke er noen musikkanmelder.


Nå er det sikkert min plikt å videreføre denne leken, men jeg velger likevel å la være. Så får den som har lyst å skrive om sine musikkinteresser gjøre det. Og dermed tagge seg selv. =)


Men takk for taggen Nilei, dette var faktisk ganske morsomt ^^,

6 kommentarer

Stine

28.06.2008 kl.00:26

Takk, stilig ditt da :-)

Caroline Constanze

28.06.2008 kl.15:07

Bob Marley! Halleluja!

Nilei Kattarina Stankoviæ

28.06.2008 kl.15:16

Woho, Bob Marley :-DD

Mette

28.06.2008 kl.16:07

Ah, jeg har tagget deg, men ser du allerede har blitt tagget. xD Jaja.

Nilei Kattarina

28.06.2008 kl.22:28

Ææh, du kommer med så smarte ord :pHehe, går bra, ikke noe å si sorry for ^^.

Silje

29.06.2008 kl.00:06

Kul musikk smak :-)Svar på kommentar: Ja, fant det ut etter en stund så slettet innlegget. Irriterte meg :pHadde midlertidig panikk også innså jeg at det virket logisk å legge folk inn som venn.Har hatt en litt surrete dag så da ble det litt surr på bloggen.Så du har bodd i Alta? Kult!Ja, man kan godt si at Alta er by, men vi har mye av bygdsladdring!Bodde du her lenge?

Skriv en ny kommentar

hits