Under oppussing(oppdatert).

Bloggen min er nå under oppussing. Jeg kan minimalt med den slags, men prøver meg allikevel. Bloggen vil derfor se lite pen ut til tider. Om noen har tips (eller ønsker å strekke ut en hjelpende hånd) så er det bare å komme med dem, I need it ;)

Ellers føler jeg at å skrive ikke er det jeg får best til for tiden. Det er varmt, klamt og dagene er ekstremt ensformige. Jeg føler ikke at jeg har noe å dele med omverden. Så istede for å kjede dere ytterligere med et innlegg som egentlig ikke er verdig plass her på bloggen, oppfordrer jeg dere som ikke eier Vivaldis The Four Seasons om å skaffe dere disse. Det er for det meste det jeg har hørt på i det siste, i tillegg til Mozart og Beethoven. Det sies at om små barn får høre mye Mozart øker dette deres itelligens. Jeg fikk bare høre reaggae og endel rock da jeg var lita, så dette blir et lite eksperiment på om det er for sent for meg å øke intelligensen ved å høre på Mozart.

Videre vil jeg uttrykke min skuffelse over at Hillary Clinton trakk seg fra presidentvalget. Om hun ennå hadde hatt litt hippie i seg, kunne vi kanskje ha fått en litt annen form for Malboro på markedet. Nemlig cannabismalboro, og det skal visst være bra for kreativiteten.
                                                                        110821407836t


Ombestemte meg. Vil ikke ha nytt design. Dere så ut til å like dette best, og det gjør i grunnen jeg og! Derfor ble jeg bare å bytte farve på lenkene og gjøre bakgrunnen lysere-siden det er sommer. Takk til Fixmeta som hjalp meg med å gi mer plass til min kjære header som han faktisk har vært så fenomenal å lage.

7 kommentarer

Hundrings

23.06.2008 kl.17:32

Det er jo hyggelig å høre da. Men du - jeg må spørre. African Queen? Har det sine grunner?

Lotte

23.06.2008 kl.21:10

^^ haha, MH i pakke x) bra as..

Elisabeth

23.06.2008 kl.22:13

Hvis du liker de fire årstidene så godt kan jeg anbefale flere av fløytekonsertene Vivaldi har skrevet :) Spesielt pikkolokonserten i C-dur :)

Sick Susie

24.06.2008 kl.01:37

Sokker faktisk, hehe :-p Jaja, jeg vil ha flere husmor-ting jeg da, så det er vel litt av samme saken.Bestemor bor ca. 3 timer sør for Tromsø, helt på grensen til Nordland fylke. så det blir en lang tur med buss på onsdag. Reiser kl.10.30 og er ikke fremme før 13.45... Heldigvis har jeg en mp3 spiller sånn at jeg har musikk på ørene. Skal kjøpe brus og noe å spise på også, sånn at jeg ikke svimer av eller får hosteanfall :-p Typisk meg å få hosteanfall på bussturer - er så tørr luft pga ventilasjonen.

Håkon

24.06.2008 kl.01:52

Jeg syntes designet var veldig fint som det var. Alt maset med å hele tiden bytte design er noe jeg ikke helt forstår meg på. Synes forsåvidt det forrige designet var mer slik jeg ser for meg at du er, og det er jo bare bra!

Hundrings

24.06.2008 kl.02:19

Halvt afrikaner altså? Kult. Brun året rundt da eller? :p

Nilei Kattarina

24.06.2008 kl.12:33

Tusentakk! :)Søtt design du hadde, jeg liker rosa og sånt. Men jeg syns det forrige designet ditt var mer "deg", som Håkon sier.

Skriv en ny kommentar

hits