Henna på henna!

Jeg har alltid likt å tegne. Noen klarer faktisk å si jeg er flink til det. Har faktisk fått fortalt at jeg har kunstneriske evner. Tegning på menneskehud har jeg alltid vært fan av. Og siden jeg ikke er villig til å tatovere noe på kroppen min, i frykt av at den vil miste sin sjarm ettersom årene og tyngdekraften gjør sitt, velger jeg henna.
Har aldri prøvd meg på kunstverk med den gjørma før. Den eneste erfaringen jeg har hatt er at farmor har laget små rundinger i håndflaten på diverse høytider og i festanledninger som bryllupp eller barnefødsler. Men aldri har det  kommet noen og tegnet blomster og krusiduller på overflaten av hånda mi med henna(eller jo, en gang, mne hun var Amerikaner og ikke veldig flink, så jeg velger å ikke regne med det).

Uansett, jeg fikk min far til å kjøpe meg henna. Jeg understrekte at den skulle være mørk, noe de på embalasjen også understrkte den skulle være. Først ropte jeg på mine to småsøstre og fikk dem til å stå som testere. Det gikk ikke så fint, men det lot jeg ikke dem få vite. De to løp glade som fy ut og viste mamma hvor snill og flink storesøster de har som har tegnet en blomst på hver av deres hender.

Så kom det vanskelige, og mer seriøse. Jeg skulle nemlig tegne noe på meg selv. Det gikk, jeg skalv endel, men resultatet ble bedre enn de to testene jeg utførte på søstrene snuse.

                                           
MEN, det skulle bli svart! Eller iallefall en mørk brunfarge! Men det ble akkurat den samme lyse orange fargen som når farmor tar henna på oss. Ble ekstremt skuffet! Men sånn er det. Skulle gjerne tatt bilde av mitt mislykkede mesterverk, men batteriene i kamera døde ut for få timer siden. Slenger vel inn ett eller to i morgen den dag.

                                                                                                              sweet dreams


Her er et bilde av resultatet:103

19 kommentarer

Sick Susie

18.06.2008 kl.00:27

Takkf or komplimentet :-) Han var redd for at det skulle se litt ut som en Vigrid-blogg, men jeg sa at det kom til å gå bra siden han allerede har nevnt i et innlegg at han er venstrepolitisk. Dessuten så har jo Vigrid misbrukt slike gamle nordiske symboler og gitt de en helt feil mening.Åh, såpass ja! Da forstår jeg godt at du har et lite problem, hehe. Er du på ferie i Algerie?

Frode

18.06.2008 kl.00:34

Skal bli!Er spent på bildene forresten. glad i å tegne selv, men mest av alt å prøve nye former hele tiden. henna høres spennende ut. :b

Sick Susie

18.06.2008 kl.00:52

Oioi, såpass ja :-) Hvorfor valgte du Algerie da? Har du familiær tilknytning til landet?Hva har du lyst til å studere, og blir det i Norge eller Algerie?Mange spørsmål her, men jeg er bare interessert. Det virker så spennende å bosette seg utenfor disse trauste landegrensene, hehe.

the Queen

18.06.2008 kl.01:02

haha viss du putter bensin, eller va dt klor ;P??!! i henna så blir den svart ... æ trur noen sa dt ivertfall ;P

African Queen

18.06.2008 kl.01:06

åja! takk (wannabe) Queen ;) Tipper bensin Olfa....=)

the Queen

18.06.2008 kl.01:09

yeye.. hehe nei faktisk så trur æ dt e mest klor.... selv om den bleiker liksom:P

African Queen

18.06.2008 kl.01:10

åja, joda araber'n vet nok best =) takk for tips, skal prøve begge deler jeg ^^,

the Queen

18.06.2008 kl.01:18

seff vet araber'n best (H) hehe men vær forsiktig dt kan hende du får alergisk reaksjon;P

African Queen

18.06.2008 kl.01:19

oi, jo da så.

Sick Susie

18.06.2008 kl.01:21

Hehe, nå skjønner jeg straks mer vettu :-) Hvordan føler du at det er å være kvinne der i forhold til her "hjemme" ?Studier er jo kjempegøy så lenge man interesserer seg for det :-) Jeg anbefaler deg å ta noe filosofi, dersom du begynner på et universitet etter at du har tatt noe via NKI, som ex.phil. Hadde aldri trodd det skulle gi meg så mye som det har gjort, men det er grunnlaget for all min refleksjon og kritiske tankegang.

Frode

18.06.2008 kl.01:22

nå er det gjort! gleder meg til tilbakemelding. you better be pleased ;)

Frode

18.06.2008 kl.01:43

BRAVISSIMO!jeg lurte på om du hadde lagt deg. Men det hadde du imponerende nok ikke! Bøyer meg i takknemlighet.- du kan drømme! Det skal jeg! God natt! :b takk for i kveld ;)

Sick Susie

18.06.2008 kl.02:01

Å studere er kjempegøy, lærerikt og spennende samtidig som det er slitsomt og tungt. Jeg elsker det :-) Er så deilig å føle at man mestrer noe og har lært noe. Tror det er en av de beste følelsene jeg har kjent!Ja, hvis du kommer over noe som er ganske ulikt mellom Norge og Algerie så må du definitivt blogge om det, hehe. Så får jeg enda mer innblikk i kulturen du lever i.Jeg studerer i Tromsø og har bosatt meg her, men er ikke herfra. Har bodd over hele landet, men det er her jeg føler meg hjemme så regner med at det er her jeg kommer til å stifte bo, slå meg ned og oppdra barn :-) Kunne ikke tenkt meg et bedre sted å bo i hele Norge for menneskene her er så åpne og varme, det er mange internasjonale studenter her og alle finner et miljø de passer inn i. Det skjer alltid noe her i byen, så det er mye å finne på, enten det er Tromsø internasjonale filmfestival, lørdagsuniversitetet på Studenthuset Driv hvor det foreleses over mange ulike temaer ganske uformelt, Buktafestivalen, Insomniafestivalen, Internasjonal uke osv :-)

tante Gry

18.06.2008 kl.07:47

høø, oransj er en pen farge!!!! Veel, skjønner jo hva du mener. En mager trøst kan være at d blir fortere borte:)Fikk laga mønster m henna på henna så ble d veeeeeeldiiii svart. Så nesten ut som om jeg hadde brent henna min.Joda så der gikk jeg rundt i verden (som et brent barn) m to svarte forkulla lanker. Kunne jo ikke gjøre noe etterpå.. D r jo mye pent på hanskefronten...Tenkte mye på klorin og syre de første dagene....

Maiken

18.06.2008 kl.08:22

Tror ikke jeg kommer til å lese en bok på engelske med det første. Når det ikke er så lenge siden jeg fikk "leselyst", så må jeg prøve å bevare den. Det tror jeg ikke at jeg gjør om jeg starter på en engelsk bok (fordi jeg ikke er så god/glad i engelsk;)). hehe! Takk for boktips! ;)

African Queen

18.06.2008 kl.12:27

Tante gry: bare fordi jeg er svart?! måtte bare.... men u fikk ikke alergisk reaksjon eller noe?huff, klorin og syre.... siterer deg: du er syyyyyk!

Anne Marie

18.06.2008 kl.12:52

Legg ut bilde av det da :D

Sick Susie

18.06.2008 kl.13:02

Ja, det er herlig å være nord for Polarsirkelen :-) Her har vi alle 4 årstidene og er fornøyd med det. Det aller beste er å se hvordan solen sakte, men sikkert kommer frem fra mørket etter et halvt år med vinter og mørketid!Det finnes såklart noen (jeg kaller de byfiser) som ikke er like åpne og varme som oss andre, men de er i fåtall så man slipper å støte på de over alt, hehe.

Tone

19.06.2008 kl.14:10

så fin:)

Skriv en ny kommentar

hits