Lypsyl

I dag var vist ein lysare dag. Sola skinte ikkje, men ting var lettare. Eg fikk jobba eindel med matten, og det var ikkje så vanskeleg som sist gong. Kanskje tala skamma seg etter det forige innlegget? Eg har lagt meg, men får ikkje sove så eg satt meg til å blogge i staden.

Senga var akkurat passe varm, puta var perfekt, hovudet mitt lå som ein stein på ein mjuk sky. Teppet var mjukt og lukta godt. Eg lå i ein perfekt stilling, på ryggen og kjende meg tung... Den beste tida på døgnet er denne. Du ligg der, uten nokon bekymringar, bare fine tankar og ein smule savn mens du ligg der åleine. Det er herleg!


Eg var nære ved å sove da eg ble forstyrra. Det begynte som noko ubetydeleg. Så ubetydeleg at eg trudde eg kunne ignorere det og fortsette i mine tankar som skulle lede meg til drøymeland. Eg knip igjen augo. Prøvde å finne fram til dei tanka eg nettopp hadde. Men eg kjende det meir og meir!

Leppene mine hadde nemleg tørka ut. Ja, det høyres ekkelt ut, men så var det ekkelt og! Linja som skillar leppene og huden under nasn begynte å trekkje seg i hop. Kjendtes ut som om den trakk huden som dekker leppene stramt saman, nesten som med tråden i livet på ei joggebukse. Utruleg ubehageleg . Eg viste med eit kva eg trengte, men prøvde nok ein gong å ignorere trangen eg følte for eit par lag med lypsyl. Eg snudde meg over på sida og pusta tungt ut mens eg forestilte meg korleis det kalde gulvet ville brende under føtene på meg om eg stod opp. Ikkje noko eg lengta etter.


Eg sovna, nesten. Å ligge i ei tilstand mellom søvn og det å være våken er det verste som finnes. Det er verre enn å vere fyllesjuk i ein norsktime med krølla BH-stroppe som du ikke får gjort noko med. Du sitt der med vondt i hovud og høyre på læraren som berre snakke tull og ikkje kan meir rettskriving enn han som sitt bakerst i klasserommet og høyre på musikk i smug. BHen klør så du held på å gå fra vettet. Du begynner å svette, tankane er berre på den dumme BHstroppen og munnen til læraren som åpener og lukker seg som ei saks.

Akkurat sånn var det, bare at eg lå i senga, og at eg hadde tørre lepper ikkje ein ubehageleg BHstroppe. Eg var ikke fyllesjuk heller. Men leppene mine holdt på å skrumpe inn som druer, eller svisker om du vil. Eg tok eit dypt åndedrag før eg kasta av meg dyna og satt dei varme føtene på eit isberg av eit gulv. Heile tre skritt mot skrivepulten for så å kaste meg over lypsylen min. Eg strøyk den ein tre-fire gonger over saharaørkenen eg hadde i fjeset, og no er eg fornøyd, men trøtt.                                                 Denne var visst testa ut på dyr, noko eg ikkje var klar over.... --->   51526     
                                                      31kr5ag1q2lsl210  <--- Min favoritt....
Eg tar dagens(nattas) siste blogglesing før eg stupe tilbake i senga mi.

btw. Eg fann denne lypsylen med koffein på thinkgeek! :D   spazzstick

1. Kva er det verste du kan komme på etter at du har lagt deg og funne den perfekte posisjonen?

2.Er du avhengig av lypsyl?

3.Hadde du lagt ut eit innlegg du hadde skreve i halvsøvne?                                                 Natta :]                   

7 kommentarer

AnneMarie

17.04.2008 kl.08:15

haha, det der er et kjent fenomen må jeg si :P1. Kva er det verste du kan komme på etter at du har lagt deg og funne den perfekte posisjonen?Enten at jeg kjenner at"i natt får jeg ikke sove", eller at jeg kjenner jeg må på do og det går ikke an å ignorere. Og at noen skremmer meg såpass at jeg blir lysvåken.2.Er du avhengig av lypsyl?Ikke avhengig. Men blir litt tørr på denne årstiden. Jeg har tre jeg vet av her på hybelen, og to som jeg har rota bort ;D3.Hadde du lagt ut eit innlegg du hadde skreve i halvsøvne?Jajaja, men jeg hadde sjekka det neste morgen vil jeg tro. Vet aldri hva man kan finne på å skrive da, som å legge ut et innlegg i fylla det.

Mette

17.04.2008 kl.14:56

1. Edderkopper eller andre krypdyr. Hvis jeg tenker på de, så føler jeg de kryper over alt på meg, og da må jeg skru på lyset. Og sånn holder jeg på til langt på natt. Men så har jeg araknofobi da. 2.Er du avhengig av lypsyl?Ikke den du viste på bildet, den klarer jeg ikke bruke. For det første er den testet på dyr, og for det andre blir jeg tørr og sår av å bruke den. Men jeg har en lypsyl fra The Body Shop, og den er jeg avhengig av den.3.Hvis det ikke var helt ute på landet, så.

African Queen

17.04.2008 kl.15:27

Eg den testa på dyr? Da må eg bytte bilete, kan ikkje reklamere for den då... :)Takk for info!

Nilei Kattarina Stankoviæ

17.04.2008 kl.16:02

1. Å bli vekket.2. Var vel det. Men i dag fant jeg ut at jeg er allergisk mot det ellerno :-S3. Sikkert, gjerne et heeeelt meningsløst også, haha :-)

Maiken

19.04.2008 kl.22:53

1. "Har jeg låst døra?!?" -opp å sjekke-2. Er ikke avhengig, men blir fort tørr på denne årstida (eller, i vinter iallefall). Da bruker jeg ACO - helt fantastisk lipsyl! :) 3. yeah, why not?! :D

Gangster92

01.07.2008 kl.04:41

1. Glemt å gjort skolelæksa som skal leveres dagen etter.2. Ja, har vært d sia 2003, bruker d 30-40 ganger daglig. Men i dag har æ bestemt mæ til å slutte :D3. yepps

Kine :)

04.10.2010 kl.00:33

Har skrevet ett innlegg på bloggen min om den lypsylen fer.. Jeg hater den!! Gjorde akkuratt det samme med meg!

Skriv en ny kommentar

hits