SUICIDAL HØNE- IGJEN!

Nei nå går det over stokk og stein!! Hvor er hønepsykologen?! Denne høna kan virkelig ikke ha det noe godt... Det er ofte hun står slik. Høyt oppe på balkongen i tredje etasje. Der står hun og ser tappert ned mot den grå og støvete asfalten. Hun tenker nok på hvordan den ser ut etter at en stykk høne har landet på den med et SPLÆTT. Jeg tror ikke hun vet hvor fort hun kommer til å falle. For i fysikken så sies det at ei kule på 200 kilo og ei kule på 10 gram faller like fort mot bakken(om man ikke regner med air resistance, som alikevel er minimal). Jeg kan jo godt forstå at den stakkars høna vil ut av livet. Tenk å være høne i et hus med en gammel dame, en gammel mann, ti sønner med ti koner og ti barn hver. Jo, da er det ikke greit å være høne på en balkong. Ikke har hun noen trær å plukke på heller, bare elleve- tolv paraboler som strekker seg mot hver sine signaler. Stakkars lille høne, hva har hun å strekke seg etter? Ingen hane å flørte med, ingen små kyllinger å holde orden på. Bare et evig ork med eggutpressing og fjærpussing. Ikke rart Hønemor er suicidal. s5030222
                                                
                                                          

                                s5030223  
                     s5030224

                                         **Fred** 
                    

3 kommentarer

Tante Gry

12.04.2008 kl.09:21

Å jeg som trodde en fjær ble til ti høns på taket!!!!

Tante Gry

12.04.2008 kl.09:34

Eller... kansje hun er en forkledd spion? vel på barnetv i dag tidlig så jeg Barnas-supershow og "hønsemannen" (han er en hønsemann som redder folk/dyr fra farlige situasjoner) Kansje han kunne være t hjelp?

African Queen

12.04.2008 kl.10:37

Haha! Neh bare en her... StakkarEr ikke barnas supershow slutt da?! Trodde jeg så siste episode for litt sia :SMen, ja, jeg tror vi ringer hønsemannen, hva er nummeret??

Skriv en ny kommentar

hits