uten overskrift

En herlig dag, masse sol og fuglekvitter. I dag synger fuglene faktisk litt fint, sikkert tatt noen kortimer i Douaouda. Tror det er nærmeste kirke... Blir provosert av folk som sier at kristene og jøder ikke får praktisere religionen sin  i muslimske land. Her i Algeri er det aldri langt til en synagoge eller kirke. Kjenner mange med forskjellige religioner  utenom islam som bor her: kristene, både  protestanter og katolikker, hinduer, buddhister, jøder, humanetikere og noen tror på en blanding av alt. Har ikke hørt om noen som har blitt plaget eller krenket av beforlkningen på grunn av religion. Folk er heller nysgjerrige, så kan de le litt eller be for de uvitende når de er alene. Men alltid høflige.

Tilbake til MEG. Startet dagen med med matteboka og  kaffe med metallsmak... Lite godt, mamma merka også den merkelige smaken. Kanskje kaffen er blandet ut med pulverisert metall slik at kaffen skal bli tyngre? Tipper at 300gram kaffe med metall er mindre kaffe enn 300gram kaffe uten metall... Hm, ja. Lureri! Blæ!

Mamma har endelig gått med på å ta en shoppings :D Vi tar med oss lillesøster Sara for hun trenger visst nye sko. Foten hennes vokser jo med 0.5 mm i timen... Stakkar.. Jeg skal sjekke om jeg finner sjakkrutete vans. Håper bare såååå de ikke er utsolgt! Alle skal visst ha sånne, et minus med at arabera har begynt å få øynene åpene for mote er at det er mindre sjanse for meg å finne det jeg vil ha. Skal kjøpe to par, et til meg og et til min kjære Karima. Skal skaffe Diorbriller til hun også.

Å HERREGUUD!! :O Naboene holder på å bygge en ekstra etasje,  snekkernene har no security!! Sitter her og ser på dem gjennom vinduet med vondt i magen og det hele. De står på et gelender i 3. etasje og heiser opp sement i en bøtte! Uten noen som helst form for sikring. Skulle de være så uheldig å falle er det rett ned i betong! Det gjør det ikke bedre at begge snekkerene(heter det snekker når de bygger hus av murstein mon tro??) er gaaamle! Oldinger på 60-70 år som risikerer livet for å forsørge barn, kone, mor, søstre+++ Måtte Gud hjelpe dem! Faktisk så er det ganske heroic, når jeg tenker meg om. Hvilken nordmann hadde gjort det samme?! Mora og evt faren hadde blitt sendt på gamlehjem, søsken hadde fått beskjed om å klare seg selv, kona hadde fått streng beskjed om å jobbe og barna hadde blitt kasta ut av huset så fort de runna 18 år. Nesten så jeg blir litt forelska i de to gamlingene jeg... :p

I går ble jeg feridg med å lese gjenneom mattekapitlet. Nå er jeg på den siste oppgaven i grunnboka, i kveld tar jeg fatt i oppgaveheftet! Må bli ferdig med ALLE oppgavene før lørdag! Det skal nok gå, trenger bare en runde på facebook/msn- rehab, så får jeg tid nok til å bli ferdig før eksamen.

Lillebror kom nettopp inn med noen kronestykker som han puttet i palestina-boksen sin=) Palestina-boksen er en spareboks der innholdet skal sendes til barn i Palestina. Det er for å bygge en skole, NO TERRORISM! Stolt av lillegutt som har skjønt at det å gi bort penger til de som trenger det mest er større lykke enn smågodt=) 
Føler litt skam... Han på 8 gir mere enn meg.... Huff SKJERPINGS!

Hm, sulten. Mamma har laget suppe =D
Avslutter med en takk til Fixmeta som laga banner til meg. Appreciate it.

Adios!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits