Grått og trist

Er rastløs. Det regner og er grått, stygge fugler som lager stygge lyder får meg til å tenke på å skaffe meg et skytevåpen.

Jeg vet jeg må jobbe, har utrolig mye å gjøre, over fire kapitler igjen i matte, litt under halvparten igjen i både biologi og norsk, særemnet og nynorsken har jeg ikke så mye som snust på. Både historie og samfunnsfag har jeg visst en formening om at jeg skal klare å lese gjennom på flyet oppover.

Sitter ennå  i pysjen, ingen planer om å skifte ennå heller. På med ullsokker og joggebukse så er det bare å sette seg ned å skrive stil. Lite morsomt. Jeg har mistet skrivelysten! Vil ikke skrive! Orker ikke. Vil ikke skrive om hva andre mener er viktig eller riktig å skrive om. Vil ikke kutte ut såkalte "tabu-emner" fordi den som skal vurdere stilen min kommer til å finne en måte å gjøre det surt for meg. Jeg er lei av at VG, Dagblad og Aftenposten bare skriver om uinterresante emner for å skygge over det som faktisk er interessant. Jeg kommer i dårlig humør når jeg kommer på at jeg aldri kan si mine meninger fult ut. Jeg ler inni meg når folk skryter av vestens ytringsfrihet. Noen ganger ler jeg høyt også- når jeg er alene. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits