høydepunktene fra en miserabel uke

s5030547Ser ut til at været fikk det som det ville etterhvert. Nå har jeg vært syk i to dager, tett nese, svimmel med feber. Blæ!! Pluss at nettet har vært nede i noen dager. Det har kommet tilbake nå, men tar seg raske pauser iblant, så jeg såvidt detter ut av msn og radioen hakker. Utrolig koselg...

Mamma var så heldig at hun fikk være med min kjære bestemor på kake museum. Jeg klarte å lure meg unna, og satt barnevakt for Sohaib istedet=) utrolig søt unge, men heftig mamma-og pappagutt, så jeg måtte prøve å få han til å glemme han hadde foreldre... Ikke lett. Jeg ble liggende på gulvet og leke med små bilder samtidig som jeg måtte lage tuut-tuut-lyder. Han er utrolig fan av musikk, men jeg får streng beskjed om å bytte sang når Kurt Cobain prøver å overbevise oss om sitt talent. Ikke Nirvana fan, nei vel... Forresten, leste på msn.no at mr. Cobain kjøpte seg nytt hus i fjor(?!). Tilbake til barnepass: Da vi begge ahdde fått gnagsår på magen av all råkjøringa lagde vi popcorn :D      Sohaib var litt engstelig for lydene som kom fra kasserollen, men "maisen" var god!
Og for å runde av dagen tok vi oss en tur på butikken og lot familiens overhode på 8 år passe huset :p


Sara har hatt party. Det er de sykeste barna jeg har sett samla rundt et bort ever! Skikkelig norsk barneselskaptradisjon med sjokka araberbarn. Virka som om de koste seg etterhvert da=) nydelige må jeg si.

Nå skal visst Selma ha party og. Tror ikke vennene hennes er mindre merkelige,morro å se.

s5030513

s5030528  

                                        PEACE

Én kommentar

-The Queen-

05.04.2008 kl.00:01

nåhhh dritt søte unger

Skriv en ny kommentar

hits